Venti Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Cześć! Jak pewnie wiecie (lub nie) nasz Wrocławski fandom obchodzi w tym roku 5. rok istnienia, w związku z czym wypadałoby zrobić jakiegoś okolicznościowego meeta. Tutaj pojawia się moje pytanie: wolelibyście meeta w pełni zorganizowanego (jak VIII Wrocławski), czy może, co osobiście uważam za lepszą opcję, kameralny meet bez specjalnej organizacji, w pełnym gronie z tortem i jakimiś grami? Czekam na odpowiedzi z uzasadnieniami dlaczego tak a nie inaczej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 To uczucie kiedy ktoś pisze, że fandom wrocławski obchodzi 5 urodziny a tak na prawdę do tej pory nie wiedziałeś, że coś takiego jak wrocławski fandom istnieje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Zorganizowany. Więcej się będzie dziać, lud się zbierze. No ale to moje zdanie . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Zorganizowany. IX Wroclawski zróbcie Xd będę na bank, mam do was godzinę pociągiem ;)A kameralne spotkania, to macie co weekend w Burdel Kingu ;p Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Jestem wielce za ... każdym ... jakikolwiek będzie (ale bez przesady). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venti Napisano Czerwiec 28, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2016 godzinę temu The Silver napisał: Zorganizowany. Więcej się będzie dziać, lud się zbierze. No ale to moje zdanie . Problem jest taki, że niezbyt jest jak go zorganizować. Musiałby to być październik-listopad, a przygotowania dopiero od września, kiedy to będę miała mnóstwo pracy i nauki, bo przeprowadzka i nowa szkoła :| Z drugiej strony w grudniu będzie wigilijny, więc trzeba będzie jeszcze jego zorganizować. 28 minuty temu Mates napisał: Zorganizowany. IX Wroclawski zróbcie Xd będę na bank, mam do was godzinę pociągiem ;)A kameralne spotkania, to macie co weekend w Burdel Kingu ;p Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Te w BK się nie liczą, to jest poza systemem. IX Wrocławski preferuję robić na wiosnę-lato przyszłego roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się