KILLER BUNNY Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Zrobiłam akwarelkami. Ładne? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Niespecjalnie mi się podoba. Te kuce jakieś kanciaste są. Wcześniejsza praca ( Rainbow ) była zdecydowanie lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Fajna praca. 3 minuty temu Salto napisał: Wcześniejsza praca ( Rainbow ) była zdecydowanie lepsza. Moja praca lepsza? Chyba żartujesz. To ta praca jest lepsza od mojej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 @ASmaxPL Eee, jaka Twoja praca? Pisałem o poprzedniej pracy @KILLER BUNNY'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Właśnie teraz Salto napisał: @ASmaxPL Eee, jaka Twoja praca? Pisałem o poprzedniej pracy @KILLER BUNNY'ego. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KILLER BUNNY Napisano Lipiec 12, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2016 TO NASTĘPNYM RAZEM ZROBIĘ JE BARDZIEJ OKRĄGŁE XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 2 godziny temu KILLER BUNNY napisał: TO NASTĘPNYM RAZEM ZROBIĘ JE BARDZIEJ OKRĄGŁE XD No i git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 całkiem fajne, na swój kanciasty sposób :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Bardzo ładny rysunek, podoba mi się ten styl Przyjmujesz requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się