Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (( Podaj ich klasy, to jaki mają rangę egzorcystów)) Sara z gracją przeszła przez pułapkę stąpając po tych samych kafelkach co Maxson. - Hmm to teraz dalej. Ciekawe co nas jeszcze czeka w tej jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 6, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2016 ((Znaczy oboje są egzorcystami klasy średniej)) Dalsza część korytarza przez pewien czas nie miała pułapek. Wreszcie znaleźliście się w miejscu gdzie podłoga była naszpikowana kolcami, poza ścieżką, ta ścieżka jednak raz na jakiś czas również zamieniała się w kolczastą torturę. Pozostawały tylko małe wysepki bez kolców. - Cóż. To będzie trudniejsze. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 - Musimy przeskoczyć to, dobrze że jestem do tego przyzwyczajona. - Rozpędziła się i zaczęła skakać z jednej wysepki na drugą. Po jakiejś chwili była po drugiej stronie, spojrzała się na Maxson'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 7, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2016 Przeskoczenie z wysepki na wysepkę nie było możliwe, były zbyt daleko, trzeba było przebiegać ścieżką która co jakiś czas napełniała się kolcami. Co prawda cudem ci się udało ale pod sam koniec oberwałaś w nogę. Najwidoczniej źle wyliczyłaś. Maxson za to wyczekiwał każdego momentu co sprawiło że mu udało się uniknąć zbędnych ran. - Powinnaś to opatrzyć. - stwierdził mężczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 - Hmm - Spojrzała na ranę, co prawda nic nie czuła ale mogła to być sprawka adrenaliny. - Cóż nigdy nie uczyłam się bycia doktorem a pierwsza pomoc u mnie leży. Nie znam się na tym. - Pomyślała chwilę. - A może ty umiesz co? - Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 7, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2016 - Opatrzyć ranę to akurat żaden problem. - stwierdził ściągając plecak i stawiając go na ziemi. Przyklęknął i zaczął przeszukiwać jego wnętrze. Po chwili wyjął apteczkę, z niej wyjął jodynę, waciki i bandaże. Polał wacik jodyną. - Zaboli. - oznajmił, przetarł twoją ranę po czym obandażował ją, nadmiar bandaża urwał, zrobił supeł z części tego co miałaś zawiązane na nodze. Schował wszystko do apteczki i apteczkę do plecaka. Zamknął go i wstał. Potem założył na plecy. - Dobra, gotowa iść dalej? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 - Tak, ruszajmy. - Powiedziała Sara i powoli zaczęła iść uważając na swoją ranę. - Całkiem sprawnie mi opatrunek założyłeś, dziękuję. - Powiedziała uśmiechając się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 8, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2016 - Proszę bardzo. Zawsze uważałem że warto znać podstawy pierwszej pomocy. Nawet jeśli nie jest się doktorem. - powiedział i kiwnął głową. Ruszyliście dalej. Znaleźliście się w dużym pomieszczeniu, zdawało się jednak że nie ma stąd żadnego wyjścia. Zauważyliście że wgłębienia w ziemi tworzą jakiś wzór. Ale co on mógł oznaczać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts