Metka04 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Gdybym hipotetycznie chciała zlecić np wykonanie obrazka, albo też kupić jakiś gotowy gadżet o tematyce mlp, to gdzie mogłabym znaleźć oferty sprzedających? Widziałam, że tutaj w dziale rysunków niektóre osoby się wystawiają, ale czy jest jeszcze jakieś takie miejsce "zrzeszające stoiska" w jeden zbiór? Interesują mnie szczególnie oferty zagraniczne z szeroką ofertą. Z góry dziękuję za odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Najwięcej to chyba na DeviantArt, wiem też, że MLP Forums mają cały dział z ofertami commisionów więc na Twoim miejscu szukałbym właśnie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 DeviantArt jak wspomniał kolega wyżej. Dodatkowo polecę dołączenie do grupy polish-bronies na deviantarcie oraz międzynarodowych grup MLP, znajdziesz tam mnóstwo artystów z otwartymi commiszami bez problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Najłatwiej to chyba na fejsie, na grupie Bronies Radosna Twórczość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 2 godziny temu Cahan napisał: Najłatwiej to chyba na fejsie, na grupie Bronies Radosna Twórczość. Tak jak wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 12, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2016 Polscy artyści mają raczej nie najwyższy poziom. Szukam czegoś z wyższej półki dlatego kieruję się na rynek zagraniczny 5.08.2016 at 16:54 The Silver Cheese napisał: Tak jak wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się