1stChoice Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) Lista Fanów Starlight Glimmer Wiele postaci ma swoje listy fanów, to dlaczego nikt nie pomyślał o najlepszej bohaterce 6 sezonu? Mimo, że postać nie jest powszechnie lubiana przez fandom, tak jak inne postaci, to ciekawy jestem ile znajdzie się tutaj jej fanów. W tym temacie proszę tylko o pisanie kogo wpisać na listę- proszę nie pisać swoich opinii na temat postaci, wstawianiu jej artów itp.- do tego służą inne tematy. Jeśli czujesz się jej fanem- napisz posta a pojawisz się na liście poniżej! Lista: 1. FirstChoice @1stChoice 2. SebastianRichCountryOwner @SebastianRichCountryOwner 3. Zirathel @Zirathel 4. Gringo37 @Gringo37 5. Ziemovit Footballer @Ziemovit Footballer 6. Dabrowski @Dabrowski 7. Nika @Nika 8. Ksavi @Ksavi Edytowano Wrzesień 25, 2016 przez 1stChoice 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Można mnie spokojnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Aż się dziwię, że dopiero teraz ten temat tworzysz. Wpisuję się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Dopisz Firstu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 A niech będzie. Skoro napisałem na profilu Starlight jako 2 pozycje rankingu to może być. Wpisz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Mnie w sumie też można dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Chętnię dołączę do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Mnie również można dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts