Marcinek Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Wstawiam swoje pierwsze rysunki z line-artu. Szkice takie na szybkiego. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Jak dla mnie bomba a robisz w kolorach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Spoiler Jak przerysowywujesz to przynajmniej zarzuć oryginalnym artem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek Posted September 30, 2016 Author Share Posted September 30, 2016 (edited) W kolorze jeszcze nie pracuję bo uczę się cieniowania. Ok Dzięki na notkę. Następne będę wrzucał z oryginałem. Obecnie pracuję przy Goku: Edited September 30, 2016 by Marcinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 2 minuty temu Marcinek napisał: W kolorze jeszcze nie pracuję bo uczę się cieniowania. iks kuhwa de Cieniowanie monochromatyczne jest trudniejsze od kolorowego i nie odpowiedziałeś mi, czyli rozumiem że masz gdzieś rzecz zwaną własnością intelektualną oraz prawa autorskie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek Posted September 30, 2016 Author Share Posted September 30, 2016 7 minut temu Agleć ^^ napisał: iks kuhwa de Cieniowanie monochromatyczne jest trudniejsze od kolorowego i nie odpowiedziałeś mi, czyli rozumiem że masz gdzieś rzecz zwaną własnością intelektualną oraz prawa autorskie? Teraz lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Szkoda, że przerysowane, bo w sumie, nałożenie czystej warstwy na oryginalny obrazek to teraz sztuka. Też tak sądzę. Ale widzę, że fan VivziePop, wow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek Posted October 1, 2016 Author Share Posted October 1, 2016 Line-Art? Zaczynam dopiero z tabletem pracować. Muszę obadać, co i jak, z czym i do czego. Po lewej mam jakiś panel czarny i nie wiem do czego służy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts