Marcinek Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Wstawiam swoje pierwsze rysunki z line-artu. Szkice takie na szybkiego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Jak dla mnie bomba a robisz w kolorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Spoiler Jak przerysowywujesz to przynajmniej zarzuć oryginalnym artem... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 30, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2016 (edytowany) W kolorze jeszcze nie pracuję bo uczę się cieniowania. Ok Dzięki na notkę. Następne będę wrzucał z oryginałem. Obecnie pracuję przy Goku: Edytowano Wrzesień 30, 2016 przez Marcinek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 2 minuty temu Marcinek napisał: W kolorze jeszcze nie pracuję bo uczę się cieniowania. iks kuhwa de Cieniowanie monochromatyczne jest trudniejsze od kolorowego i nie odpowiedziałeś mi, czyli rozumiem że masz gdzieś rzecz zwaną własnością intelektualną oraz prawa autorskie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 30, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2016 7 minut temu Agleć ^^ napisał: iks kuhwa de Cieniowanie monochromatyczne jest trudniejsze od kolorowego i nie odpowiedziałeś mi, czyli rozumiem że masz gdzieś rzecz zwaną własnością intelektualną oraz prawa autorskie? Teraz lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Szkoda, że przerysowane, bo w sumie, nałożenie czystej warstwy na oryginalny obrazek to teraz sztuka. Też tak sądzę. Ale widzę, że fan VivziePop, wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Październik 1, 2016 Autor Share Napisano Październik 1, 2016 Line-Art? Zaczynam dopiero z tabletem pracować. Muszę obadać, co i jak, z czym i do czego. Po lewej mam jakiś panel czarny i nie wiem do czego służy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się