WhiteHood Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Pan musisz więcej pisać randomu, bo pan masz talent. Just Jew it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Wchodzę na forum i dostaję repki za posty sprzed stu lat. Myślałem, że znowu komuś się grabber popsuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 godzinę temu WarmKapitan napisał: Wchodzę na forum i dostaję repki za posty sprzed stu lat. Myślałem, że znowu komuś się grabber popsuł Czy to do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 >nędzny paproszek >kim jesteśmy? >dokąd zmierzamy? Ostry początek, wewnętrzny i zewnętrzny mem Klaczka mająca twarz, cztery nogi i ogon do niego zarywa a ten zajmuje się poznawaniem tubylców? D: I ten działający na wyobraźnię opis namiętnej miłości między kucyczką a naszym bohaterem -[SPUILURZ] to wrzucą cię do wulkanu. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szkoda, że takie krótkie, ale w sumie to mi wystarczyło, bawiłem się świetnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się