Olase12345 Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Tutaj prowadzimy dyskucje na temat innych kucyków (uwaga nie dyskutujemy o mane 6)np. Dj pon 3 i tak dalej.Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Jedna z ciekawszych postaci drugoplanowych i dodałbym też tę drugą klacz z tego odcinka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Nie pamiętam imienia tej klaczy, ale chyba tak, to ta biała klacz co pomagała tej miernocie w lataniu. Ps thx. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 (edytowany) 20 minuty temu Prlixu napisał: A mianowicie czy normalne jest to że od jakiegoś czasu zapamiętuje tylko sny właśnie z angel wings, I nie piszr tego dla "fejmu" czy coś, ja porostu chcę się dowiedzieć czy to normalne Jak wy to robicie że macie takie sny? też chcę... Być może Twoja pod/świadomość bardzo się na tej postaci skupia - różne rzeczy się ludziom śnią. Edytowano Listopad 3, 2016 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Trochę Ci zazdroszczę bo ja mam z kolei tak że nie śnią mi się (lub nie pamiętam) rzeczy/sprawy/osoby na których mi zależy Wracając do tematu: ciekawe czy w następnym sezonie, twórcy przedstawiając przygody nowych adeptów akademii (o ile takie w ogóle będą) wplączą też Twoją faworytkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 1 minutę temu Chip napisał: Trochę Ci zazdroszczę bo ja mam z kolei tak że nie śnią mi się (lub nie pamiętam) rzeczy/sprawy/osoby na których mi zależy Wracając do tematu: ciekawe czy w następnym sezonie, twórcy przedstawiając przygody nowych adeptów akademii (o ile takie w ogóle będą) wplączą też Twoją faworytkę... Może przy 200 odcinku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 43 minuty temu Prlixu napisał: Szczerze to nie wiem czy to jest normalne, więc potrzebuje swojego rodzaju rady. A mianowicie czy normalne jest to że od jakiegoś czasu zapamiętuje tylko sny właśnie z angel wings, I nie piszr tego dla "fejmu" czy coś, ja porostu chcę się dowiedzieć czy to normalne Normalne. Umieściłbym twoje nocne wspomnienia gdzieś między zafascynowaniem bohaterem, a młodzieńczym zauroczeniem (bez obrazy do wieku). Człowiek ma i zapamiętuje sny bardziej pod wpływem emocji, a że tu kolorowy konik z kolorową osobowością to się nie ma co dziwić. Swoją drogą fajny temat do dyskusji. Muszę w końcu nadgonić z zalegającymi odcinkami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Styczeń 8, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Wiem, że Angel Wings to wspaniały kucyk ale proszę nie dyskutujcie tylko o nim. Proszę. Na przykład co myślicie o Thoraxie? Czy mógłby mieć swój zamek i królestwo? EDIT: PS. Zobaczyłam, że dużo osób pisze o Angel Wings Edytowano Styczeń 22, 2017 przez Cahan Poprawiłam pisownię oraz pozlepiałam wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 godzinę temu Olase12345 napisał: *pisze Drobna rada... Zacznij edytować swoje posty, jeśli warna nie chcesz, bo takie pisanie jest nie mile widziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 (edytowany) Jestem tu nowa i nie za bardzo znam się na edytowaniu. Czyli nie wiem gdzie kliknąć. Edytowano Styczeń 22, 2017 przez Cahan Poprawiłam pisownię i usunęłam niepotrzebny post poniżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 19 minut temu Olase12345 napisał: Jestem tu nowa i nie za bardzo znam się na edytowaniu.Czyli nie iwem gdzie kliknąć Pod każdym swoim postem masz trzy opcje. Klikasz na "edycję" i już masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Styczeń 21, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2017 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Spoks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 21, 2017 Share Napisano Styczeń 21, 2017 Mi się bardzo Sunburst spodobał jeśli mowa o najnowszym sezonie ^^ Taki pocieszny ciapowaty mag o bardzo przyjemnym dla oka wyglądzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Styczeń 22, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2017 Zgadzam się z tobą Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Styczeń 22, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2017 Co myślicie o torax'śię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 godzinę temu Olase12345 napisał: Co myślicie o torax'śię? Jest piękny Uwielbiam zarówno go jak i nowy wizerunek changelingów i nie mogę się doczekać zreformowania Chrysalis~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 godzinę temu Olase12345 napisał: Co myślicie o torax'śię? Popsuli go jeszcze bardziej, najpierw był lekko zakompleksiony, ale znośny, a teraz nagle stał się królem, a jego wygląd jest jak dla mnie ohydny. Jeśli Chrysalis też się w to zamieni, to będzie apokalipsa Jego wygląd jest tak samo brzydki, jak kucyki zamienione w te Bryzusie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 11 minut temu BiP napisał: Jeśli Chrysalis też się w to zamieni, to będzie apokalipsa Już nie przesadzaj, że apokalipsa. Ja rozumiem, nie podoba ci się to. Ale mi na przykład się podoba i baardzo liczę na taką zmianę. To jest bajka dla dzieci. Moim zdaniem powinna pokazywać, że KAŻDY jest w stanie się zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 24 minuty temu Uszatka napisał: To jest bajka dla dzieci. Moim zdaniem powinna pokazywać, że KAŻDY jest w stanie się zmienić. Ty również nie przesadzaj, argument "to jest bajka dla dzieci" pasuje do wszystkiego I dlaczego każdy ma się zmieniać w takie coś? 25 minut temu Uszatka napisał: Ale mi na przykład się podoba i baardzo liczę na taką zmianę. No a mi się nie podoba i zdecydowanie wolałbym już żeby zginęła, niż zamieniła się w tęczę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz BiP napisał: Ty również nie przesadzaj, argument "to jest bajka dla dzieci" pasuje do wszystkiego Nie pasuje do wszystkie to raz. Dwa to, że MLP aktualnie jest bajką dla dzieci Z tego powodu powinna przekazywać treści edukacyjne, które czegoś dzieci nauczą. Na przykład tego, że źli ludzie są źli z jakiegoś powodu i należy dać im szansę, bo każdy może się zmienić. Powtórzyłam się. Ale skoro za pierwszym razem nie zrozumiałeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Na przykład tego, że źli ludzie są źli z jakiegoś powodu i należy dać im szansę, bo każdy może się zmienić. ... zmienić w tęczę??? Każdy ma się w to zamienić??? 1 minutę temu Uszatka napisał: Powtórzyłam się. Ale skoro za pierwszym razem nie zrozumiałeś... Ja również musiałem się powtórzyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 @BiP Tyle lat masz, a inteligencję przedszkolaka... Discord zmienił się w tęczę? Nie. Starlight? Nie. Trixie? Nie. Gilda? Nie. Chrysalis się zmieni, bo taką przemianę wymyślono dla jej rasy. Znaczy, być może się zmieni. Pewności nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Właśnie teraz Uszatka napisał: Chrysalis się zmieni, bo taką przemianę wymyślono dla jej rasy. Znaczy, być może się zmieni. Pewności nie ma. I o to mi chodzi, żeby NIE zamieniała się w tęczowe "coś", Ja non stop piszę o tej przemianie, a ty mi wyskakujesz z czymś innym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 1 minutę temu BiP napisał: I o to mi chodzi, żeby NIE zamieniała się w tęczowe "coś", Ja non stop piszę o tej przemianie, a ty mi wyskakujesz z czymś innym Ekhem... 6 minut temu BiP napisał: ... zmienić w tęczę??? Każdy ma się w to zamienić??? Ja w myślach nie czytam. Interpretuję co widzę. Zrozumiałam to jako aluzję, że myślisz, że chcę by każdy zły zmieniał się w tęczowego changelinga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts