BiP Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 No i kolejne nie domówienie Nie, mi chodzi tylko i wyłącznie o wygląd Chrysalis, może być tą dobrą, ale byle jej wygląd nie zmieniał się, przynajmniej nie tak bardzo jak u reszty. Mogłaby np zmienić kolor na biały, a "grzywę" na jakiś jasny kolor i tyle. Miałem gdzieś art, który jak dla mnie wyglądał dość spoko, ale teraz go nie znajdę chyba już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 Też widziałam fajny art z dobrą Chrysalis. Taka biała z niebieską grzywą o ile dobrze pamiętam. Nie no, nie sądzę by wyglądała dokładnie tak jak Thorax, ale pewnie będzie kolorowa. Dziwnie by to wyglądało gdyby wszystkie podmieńce stały się kolorowe tylko ona nie. Mi wszystko jedno jakie będzie miała kolory, może się jej wygląd nawet nie zmieniać. Po prostu chcę i gorąco wierzę, że Chrysalis zostanie zreformowana. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Luty 9, 2017 Autor Share Napisano Luty 9, 2017 Co myślicie o odcinku "Ogry I Ciemnice" Gdzie chcieliśćie być? U Discord'a w tych "domkach" XD? Czy w pałacu u Spike'a i Big Mac'a? (sorry za to "chcieliśćie") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 To jest mój ulubieniec ciekawe jak bardzo ma pysk zdeformowany ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 Takie awwww Spoiler Spoiler Więcej odcinków z nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Bardzo spodobała mi się Night Glider! Ślicznie wygląda! Nadawałaby się na Wonderbolta! Spoiler Jakość jest jaka jest... ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts