kanapek Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Witam wszystkich, jestem tu nowy. Moja przygoda z My Little Pony zaczęła się w zeszłym roku. Na początku obejrzałem 2-3 odcinki w telewizji z moją młodszą siostrą cioteczną. Tak w sumie oglądałem to, ponieważ nie miałem nic lepszego do roboty. Pewnego dnia postanowiłem włączyć jej jakiś film pełnometrażowy, tak o to znalazłem Equestria girl. Oczywiście ja też to oglądałem i tak się zaczęło. Teraz cieszę się, że to oglądam. Może i mam teraz 15 lat ale wiele mnie kucyki nauczyły. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Witamy na forum! Mam ochotę pomęczyć nowego użytkownika forum, czyli w tym przypadku ciebie, więc mam pytanie: 20 minutes ago, kanapek said: Może i mam teraz 15 lat ale wiele mnie kucyki nauczyły. Może i masz te 15 lat i kucyki cię wiele nauczyły, ale teraz chciałbym wiedzieć: czego dokładnie nauczyły cię kuce i jak możesz wykorzystać to w swoim życiu? Nie pisz rozprawki tylko napisz coś zwięźle i na temat. Zobaczymy czego się nauczyłeś! Pozdrawiam, Miszcz Tencz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Witaj na forum i baw się dobrze. Mam kilka pytań 1) Twoje hobby? 2) Skąd Jesteś? 3) Twoja ulubiona postać? 4) Celestia czy Luna? 5) Lubisz Twilight? 6) Twoje ulubione danie 7) Pepsi czy Cocacola? 8) Grasz w coś? 9) Twoja ulubiona muzyka/zespoły/wykonawcy? 10) Czy masz znajomych którzy także zostali wciągnięci przez kuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Witam na forum, mam nadzieję, że się zadomowisz. Może kilka pytań: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Lubisz mangę/anime? 3. Ulubiony gatunek literacki? 4. Grasz w coś, jeśli tak to w co? To na tyle, żeby Cię nie męczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Bry Miło widzieć na forum nowych ludzi, tak. Jak ci życie mija? Masz jakieś zwierzątko? Zaprzyjaźnimy się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Zrobisz mi kanapkę, kanapku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapek Napisano Listopad 2, 2016 Autor Share Napisano Listopad 2, 2016 Starałem się odpowiedzieć na jak najwięcej pytań. 1. Moje hobby to sport i komiksy. 2. Jestem z Warszawy 3. Moje ulubione postacie to Pinkie Pie i Rainbow Dash. 4. Wolę księżniczke Lune od Celestii. 5. Lubię Twilight 6. Moje ulubione jedzenie to słodycze. 7. Wolę Pepsi. 8. Gram w piłkę nożną, koszykówkę i ręczną. 9. Słucham głównie muzyki filmowej lub instrumentalnej. 10. Mam jednego kolegę, który też ogląda kuce. 11. Kiedyś oglądałem anime. A teraz to głównie oglądam pokemony. 12. Nie mam ulubionego gatunku literackiego, ale czytam książki Star Wars. 13. Niestety nie mam zwierzątka. 14. Cassidy chętnie się zaprzyjaźnię. 15. Nazwa kanapek to moja stara ksywka. 16. Każda dziewczyna z mane 6 czegoś mnie nauczyła. Chodzi mi o ich główne cechy. Możecie oczywiście zadawać mi dalej pytania. Z przyjemnością będę odpowiadał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Cześć Jeżeli miałbyś wybór pomiędzy bananowo-pomorańczowo-cytrynowo-ananasowo-limonkowo-mangowo-serdelkowym sokiem, a jabłkowo-wiśniowo-cytrynowo-śliwkowo-agrestowo-porzeczkowo-parówkowym sokiem co byś wybrał? I niech kuce będą z tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 (edytowany) Witamy serdecznie dorastającego źrebak... Tfu, człowieka. W naszym wielkim stadzie Lubisz Lunę, czy może wolisz Panią Dnia? Wolisz czytać Fiki/Książki? Czy może lepiej ci się ich słucha w wersji Audiobooka? Edytowano Listopad 2, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Siema Fajnie widzieć nowe osoby na forum Zdradzisz może jak tu trafiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 2 godziny temu kanapek napisał: 10. Mam jednego kolegę, który też ogląda kuce. godzinę temu Ksavi napisał: Siema Fajnie widzieć nowe osoby na forum Zdradzisz może jak tu trafiłeś? No, chyba masz odpowiedź. Może jego kolega go tu zaciągnął? Albo trafił jak ja, kiedy po starcie na FGE szukałem czegoś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapek Napisano Listopad 3, 2016 Autor Share Napisano Listopad 3, 2016 Trafiłem tutaj dzięki kanałowi na yt Pony writer. Maflle Fluff wybrałbym bananowo-pomarańczowo-cytrynowo-ananasowo-limonkowo-mangowo-serdelkowy sok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Elo gazelo Ja też tu trafiłam dzięki Pony Writer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMythiri Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Witam Cię serdecznie! Mam nadzieję, że zostaniesz tu na baaaardzo długo :3 I pytanko: Masz własnego OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Cześć Kanapku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się