BiP Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 W tym temacie pojawiać się będą wszelkie informacje odnośnie działu, jak i dotyczące Opiekuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 24, 2016 Autor Share Napisano Listopad 24, 2016 Do ekipy dołącza @Out of Odder Zandi jako Babs. Będzie mi znowu jak dawniej pomagać w prowadzeniu działu i ma takie same uprawnienia jak ja, oczywiście prócz rangi "Opiekuna działu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Witajcie. Postanowiłem dołączyć do Znaczkowej Ligi. Chciałbym zaznaczyć, że póki co, tylko "na okres próbny". Jeśli uznam, że dam radę, zostanę na dobre. A co z działem Lyry? No cóż... Muszę przemyśleć to i owo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 16, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2017 W imieniu całej Znaczkowej Ligii, życzę wszystkim wesołych, spokojnych i mokrych Świąt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 Witajcie. Mamy dla Was krótką informację. Administratorzy podjęli decyzję o usunięciu wywiadu z Grzegorzem Parylakiem. Więcej informacji znajdziecie w Pręgierzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 Witajcie. Postanowiłem zrezygnować z funkcji opiekuna działu Znaczkowej Ligi. Powody są dwa. Po pierwsze, wypaliłem się i nie mam żadnych pomysłów na nowe zabawy czy dyskusje. Po drugie, najzwyczajniej w świecie nie chce mi się tego więcej robić. Jeśli mam być opiekunem, który robi coś "raz na ruski rok", to wolę zrezygnować. Ta funkcja jednak do czegoś zobowiązuje, prawda? Na koniec chciałbym serdecznie podziękować @BiP oraz @Zandu za bardzo satysfakcjonującą współpracę. Vljqlqj rii iru wkh odvw wlph... Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 30, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2017 Skoro zwolniło się miejsce w dziale, to od dzisiaj otwieramy rekrutację do działu. Jeśli ma ktoś chęci i pomysły, to podania proszę słać na pw. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 15, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2019 Siemka, ogłaszam urlop do lipca, na forum będę, ale kontynuowanie zabaw przez telefon jest zbyt uciążliwe, dlatego wstrzymuję zabawy do lipca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts