Accurate Accu Memory Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 (edytowany) Jak juz wiemy, z powodu awarii kilka osób straciło konta, a mi dubluje każdy napisany post, tak przykładowo. Edytowano Listopad 20, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: kilka osób straciło konta, Ale je odzyskało, a teraz sprawdzę czy ilość postów się zgadza. ILOŚĆ POSTÓW PO ZWRÓCENIU KONTA SIĘ NIE ZGADZA 2 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: dubluje każdy napisany post, tak przykładowo. To też sprawdzę: U mnie ok. Edytowano Listopad 19, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 19, 2016 Share Napisano Listopad 19, 2016 U mnie też dubluje i jakieś błędy wyskakują gdy chce wysłać post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts