Zegarmistrz Napisano Listopad 21, 2016 Share Napisano Listopad 21, 2016 (edytowany) @Arcybiskup z Canterbury Wiedźmin - prowadzę (sesja zawieszona) i mogę prowadzić Świat Dysku - mogę prowadzić, mam pomysły, graczy brak Bioshock - mogę prowadzić, mam pomysły, nie mam graczy Star Wars - mogę prowadzić Świat Tolkiena (Arda) - mogę prowadzić Kuce - mogę prowadzić Diablo - mogę prowadzić LoL - prowadzę, mogę prowadzić DC (w szczególności wydawnictwo Vertigo) - mogę prowadzić The Walking Dead - mogę prowadzić @PlaguePony Warhammer - mogę prowadzić (tylko fantasy, gdyż 40k jeszcze nie znam za dobrze, żeby prowadzić) Naruto - mogę prowadzić Equestria - prowadzę Diablo - mogę spróbować poprowadzić (jak znajdę czas na przypomnienie) Władca Pierścieni - tak jak powyżej @Mephisto The Undying My Little Pony (bez obecnego sezonu bo tego jeszcze nie oglądałem) Full Metal Alchemist: Brotherhood - Mogę poprowadzić Soul Eater - mogę poprowadzić Fairy Tail - mogę poprowadzić One Piece - mogę poprowadzić (do sagi Punk Hazard) League of Legends - Mogę prowadzić i prowadzę jedną Overwatch - mogę prowadzić i prowadzę Fallout - mogę prowadzić (najlepiej czasy trójwymiarowych części) The Elder Scrolls - mogę poprowadzić (najlepiej czasy pomiędzy kryzysem otchłani a Pokonaniem Alduina) Edytowano Grudzień 9, 2016 przez Zegarmistrz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts