W.B. Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 (edytowany) 36 minut temu, Crystal Laughter napisał: Gdy byłam małym dzieckiem jak każda dziewczynka oglądałam przygody Barbie Ja nigdy nie widziałam żadnego filmu z Barbie, ale pamiętam "Ostry dyżur" :-D Wygrzebałam coś takiego. Pamiętam jak mi moja mama śpiewała inną kołysankę, też po rosyjsku, o wilczku który ugryzie mnie jeśli nie zasnę, jak widać takie zabiegi działają. Spoiler Edytowano Luty 24, 2018 przez W.B. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 (edytowany) Też w dzieciństwie oglądałam ten film, był moim ulubionym. Kołysanka jest przeurocza, miło sobie przypomnieć Edytowano Luty 24, 2018 przez Dairinn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 (edytowany) Myślę, że mogę się podzielić moimi ulubionymi kołysankami: Spoiler Spoiler Wprawdzie to ballada, ale co tam Edytowano Luty 25, 2018 przez Wilczkowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 1, 2018 Share Napisano Maj 1, 2018 Dorzucimy się do tego swoją kołysankę. Morze Cudów. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 1, 2018 Autor Share Napisano Maj 1, 2018 Przypomniała mi się piękna piosenka, której kiedyś często słuchałam. Nie wiem czy to kołysanka, ale pasuje. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts