Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Swego czasu słyszałem o tym, ale myślałem, że to niemożliwe (ot plotka). O co chodzi? O połączenie kont GOG i Steam. Masz grę na Steam, która jest na GOG? Masz ją i u nich. Najlepsze jest to, że z GOGa można pobrać goły instalator, przenieść na inny HDD, nagrać na płytę. Nic tylko czekać na wyprzedaże Steam Na moje konto gog trafiły: Limbo, Etherlords 2 i The Ball. Lista ma się powiększyć. Jak tak dalej pójdzie, Forza trafi na PS4, a God of War na Xbox One Jeśli ktoś nie ma konta na GOG - to dobry moment by je założyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Praktycznie same darmówki mam na GOG'u (Tylko Wiedźmina 3 kupiłem bo jedynkę miałem z jakiejś rosyjskiej strony a dwójkę sami dawali ) A GOG connect działa już od jakiegoś czasu, jak prędzej się spostrzegę to mogę dodać posta o nowych gierkach albo jak sami coś rozdają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 Ja mam wszystko na steam, na GoG-u Wiedźmina 3. GoG przyjaźniejszy, ale community mniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 6, 2016 Share Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) http://steamcommunity.com/id/zandi1987/ A na gog mam 3 gierki Wiedżmin 3 Dziki Gon z DLC Krew i Wino (Jedyne kupne) Neverwinter nights Diamond Edition (obecny free giveaway) Gwint i Wiedźmin 1 Edycja Rozszerzona (Nagroda dla tych co biorą udział w testowaniu Gwinta) Zandi202 to mój Nick Gogowy Edytowano Grudzień 6, 2016 przez Pietja Bogdanowicz Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2016 Ja mam 70 gier na GOGu. Lubię wrócić do klasyki. Mimo to ucieszę się jeśli wpadnie tam coś ze Steama Święta na dniach. Może uda mi się odłożyć trochę kasy na ewentualną, a raczej pewną wyprzedaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się