jaca755 Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Hej Jestem Jacek i pochodzę ze śląska mam 26 lat. Ogółem troszku dziwnie się czuję z tym że oglądam MLP ale mimo wszystko naprawdę to lubię :)) A wręcz uwielbiam Pozdrawiam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 1. Lubisz Pierniki Toruńskie? 2. Jakie jest twoje ulubione ciasto? 3. Miasto czy wieś? 4. Jesteś patriotką? 5. Jesteś ateistą czy wierzący? 6. Pizza czy kebab? 7. Skąd jesteś? 8. Rosja czy Stany Zjednoczone? 9. Czym się interesujesz? 10. Jaki jest twój ulubiony poniacz? 11. Ulubiony antagonista? 12. Boso czy skarpetki? 13. Zima czy lato? 14. Boże Narodzenie czy Wielkanoc? 15. Masz swojego OCka? 16. Piszesz fanfiki? 17. Rysujesz? 18. Ulubiony słodycz? 19. Baw się dobrze na forum, ale pamiętaj o czytaniu REGULAMINU, ponieważ bardzo ci się on przyda na przyszłość. Witaj i baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Chciałem powiedzieć czołem, ale jako że masz Rarity jako profilowe, powiem po prostu - witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Grudzień 19, 2016 Share Napisano Grudzień 19, 2016 (edytowany) Siemano hanysie Edytowano Grudzień 19, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Cześć, witamy na forum, życzę miłej zabawy i obyś został z nami na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 (edytowany) Hej, cześć i czołem witaj w piekle! Edytowano Grudzień 20, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Witam~ Miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Witam Jaki gatunek filmowy lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Cześć! Też zapytam o gatunek, ale raczej muzyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Witam Cię gorąco na naszym forum i życzę ci wielu niezapomnianych chwil Zapraszam Cię do przejrzenia wszystkich działów w poszukiwaniu ciekawych dyskusji, zabaw, gier role-play bądź fanfików~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca755 Napisano Grudzień 21, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2016 Z filmow lubie komedie, sensacyjne, a z muzyki elektro, hip hop oczywiscie polski ;] A Rarity na awatarze to tylko z tego wgledu ze mi sie podoba czekam na 7 sezon mlp ;/ zostaly mi tylko 3 odcinki do konca 6 .. co potem? eh 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 2 godziny temu jaca755 napisał: Z filmow lubie komedie, sensacyjne, a z muzyki elektro, hip hop oczywiscie polski ;] A Rarity na awatarze to tylko z tego wgledu ze mi sie podoba czekam na 7 sezon mlp ;/ zostaly mi tylko 3 odcinki do konca 6 .. co potem? eh Ja tez tak mialem po 6 sezonie nie wiedzialem comze soba zrobic xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 6 godzin temu jaca755 napisał: Z filmow lubie komedie, sensacyjne, a z muzyki elektro, hip hop oczywiscie polski ;] A Rarity na awatarze to tylko z tego wgledu ze mi sie podoba czekam na 7 sezon mlp ;/ zostaly mi tylko 3 odcinki do konca 6 .. co potem? eh Chciałbym mieć jeszcze 3 odcinki ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się