Pawlex Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Tegoroczne targi E3. Dużo ciekawych tytułów, jednak z tego wszystkiego najbardziej mnie zaciekawił tajny projekt Ubisoftu. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Qs4OcQNOM34&feature=player_embedded Watch Dogs. Trochę GTA, Syndicate, Deus Exa, a nawet Max Payne'a. Główny bohater to Aiden Pearce, zabójca na zlecenie i haker, któremu Anonymous czyszczą buty. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA&feature=player_embedded Spójrzcie na ten gameplay. Czy widzicie tą grafikę? (mimo iż ta gra zagości na konsole tej generacji to i tak uważam że się posrają) To hakowanie elektroniki? Tą reakcje przechodnia na wypadek? Te pościgi, te wybuchy? Moim zdaniem Watch Dogs ma dużą szansę na bycie hitem 2013 (bo i taka jest premiera) Ja na pewno ścią...kupię A wy? Co myślicie o tej produkcji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Widziałem ten gameplay dawno temu i muszę przyznać, że szykuje się kolejna dobra gra firmy Ubisoft Tylko najbardziej narazie przerażają mnie te opcje, jak będzie trzeba je wybierać, ale to tylko małe obawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ale te twoje gify to Sleeping dogs a nie Watch dogs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Od Assassin's Creed odejść proszę. Moja II ulubiona gra po CODzie oczywiście Miało być w 2012, a przełożone jak zwykle na 2013.Bynajmniej tak było zapowiedziane, kiedy ja oglądałem ten Gameplay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Jaki offtop A co do gry... Kiedy zobaczyłem ten filmik to odrazu stwierdziłem, że muszę to mieć! Przy okazji, tylko mi klimatem trochę przypomina Heavy Rain? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodeman Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 rzeczywiście, podobny klimat. Skojarzyła mi się ta gra z: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Nie no ja zobaczyłem watch dogs i pomyślałem sobie "Z każdą chwilą kocham ubisoft coraz bardziej". Moje jedyne zmartwienie to brak jakiejkolwiek konsoli... A od AC prosze się odczepić wychodzi nowy silnik i wszytko będzie epickie^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts