Polineks Napisano Styczeń 17, 2017 Share Napisano Styczeń 17, 2017 Art by xXPhantomXXx Przyszedł czas na kolejny konkurs literacki. Tym razem coś co miało być tematem do dyskusji, ale zmieniło się w temat konkursowy. Zasady podobne, jak w poprzednim: Spoiler 1.Opowiadanie powinno się mieścić w przedziale 500 do 6000 słów (można trochę przekroczyć, powiedzmy 400 słów). 2. W pracy powinna się znaleźć jedna lub parę osobowości Flutterki np. Flutterwampir lub Flutterbas. 3. Termin: 14 luty 2017 roku, godzina 23:59:59. 4. Zabrania się używania tagów takich jak Violence, gore, clop. 5. W opowiadaniu muszą pojawić się: autor, tytuł, tagi, które nie będą wliczane do liczby słów. 6. Swoje opowiadania zamieszczajcie w tym temacie, ale pamiętajcie, że raz zamieszczonego opowiadania zmieniać nie można. 7. Oczywiście możecie pisać w uniwersum Equestria Girls czy jakim tylko sobie wymarzycie (ale pamiętajcie o pkt.4). W loży sędziowskiej zasiądzie Polineks. Jak zawsze, oceniana będzie treść i przyjemność z czytania (przecież liczy się frajda z pisania). Nie ma co się przejmować ortografią i gramatyką. To tyle. Życzę wszystkim miłej zabawy i połamania pióra. 3 Link do komentarza
Polineks Napisano Styczeń 20, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2017 Dopisek do punktu 2 Nie trzeba się ograniczać do serialowych wariacji Flutterki. Można samemu jakąś nową wymyślić. 1 Link do komentarza
Catniss Napisano Styczeń 20, 2017 Share Napisano Styczeń 20, 2017 Ciekawie wygląda. Jestem prawie pewna, że zdołam coś wymyślić. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2017 Share Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) Wpadłem na kretyński pomysł. Może uda mi się zdążyć (o ile starczy weny i czasu, który mogę poświęcić ubijaniu smoków i walki o puchar w Project CARS) Edytowano Luty 5, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza
Catniss Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 O choroba. Nikt nie zdążył... Link do komentarza
Polineks Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 Właściwie to jak ktoś chce to może dać prace. Głupio tak zamykać konkurs bez żadnych opowiadań. Nie ukrywam, że mnie to zasmuciło. 1 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 8, 2017 Share Napisano Marzec 8, 2017 Taki to już "urok" konkursów działowych. A i "oficjalne" konkursy literackie nie cieszą się już taką popularnością. Najwidoczniej brak osiągnięć nagród zrobił swoje :/ Link do komentarza
Polineks Napisano Marzec 8, 2017 Autor Share Napisano Marzec 8, 2017 (edytowany) Chciałem jaką rzucić w postaci obrazka, ale nie zdołałem wynająć żadnego grafika, a Uszatce nie chciałem dokładać roboty. Edytowano Marzec 8, 2017 przez Polineks96 Link do komentarza
Arkane Whisper Napisano Marzec 10, 2017 Share Napisano Marzec 10, 2017 8.03.2017 at 20:14 Triste Cordis napisał: Najwidoczniej brak osiągnięć nagród zrobił swoje Jest w tym zapewne sporo prawdy, biorąc pod uwagę, iż również ja swoje pierwsze opowiadanie pisałem z nadzieją uzyskania takiego fajnego znaczka pod awatarem Przynajmniej może to zmotywować nowych, jak sądzę. Link do komentarza
Polineks Napisano Marzec 10, 2017 Autor Share Napisano Marzec 10, 2017 Hmm. Postaram się coś takiego ogarnąć na następny konkurs. Link do komentarza
Recommended Posts