Gray Picture Napisano Kwiecień 12, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2017 @Dairinn Spoiler http://graypicture.deviantart.com/art/Request-for-Dairinn-674449312?ga_submit_new=10%3A1492015248 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Kwiecień 12, 2017 Share Napisano Kwiecień 12, 2017 Hm...dlaczego mam wrażenie że grzywa i ogon są najtrudniejsze do narysowania dla kogoś kto robi mojego req. xD Ale poza tym że pyszczek wyszedł trochę za gruby jest okey. Podoba mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Kwiecień 12, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2017 Właśnie teraz Dairinn napisał: Hm...dlaczego mam wrażenie że grzywa i ogon są najtrudniejsze do narysowania dla kogoś kto robi mojego req. xD Nope, najtrudniejszy jest znaczek. Miałam nawet ochotę zakryć go ogonem. Grzywę rysowało się nawet fajnie, lubię takie rozczochrane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Czerwiec 15, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2017 (edytowany) @Ylthin Maruda Request wreszcie skończony, Spoiler Zrobiłam tło, najpierwszy raz, chyba najgorzej nie jest. Jak teraz patrzę, to chyba kolory kuca przypadkiem zrobiłam trochę inne niż miały być, ale może mi się tylko wydaje. http://graypicture.deviantart.com/art/Request-for-Ylthin-686652069?ga_submit_new=10%3A1497554710 Jestem zachwycona moją umiejętnością organizacji czasu, skoro zakładałam, że zrobienie tych wszystkich rysunków zajmie mi tylko ferie zimowe (a zamiast tego już niedługo zaczynają się wakacje). Albo po prostu nie myślałam, że aż tyle tych requestów będzie. Edytowano Czerwiec 15, 2017 przez Gray Picture 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 Dziękować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się