Szonszczyk Napisano Kwiecień 10, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2017 Parę informacji: Dziękuję wszystkim osobom za wstawienie się na karty, było naprawdę fajnie i uśmialiśmy się i to nieźle Stworzyłem ankietę "Kiedy następna runda", jeśli będziecie na 80% pewni, że dacie radę wstawić się tego dnia po 20 na karty to zaznaczcie ten dzień właśnie w niej. Została stworzona nowa konwersacja, dostęp do niej mają tylko osoby które uczestniczyły w kartach. Wszelkie propozycje dotyczące nowych kart, a także pytania proszę pisać tutaj lub do mnie na priv na forumowym discordzie. Linki do wszystkich talii których używamy w grze znajdują się w pierwszym poście. Chciałem się pochwalić stroną jaką stworzyłem po to by przeglądanie najlepszych screenów z kart było przyjemniejsze niż kiedykolwiek: https://sites.google.com/view/kartyszonszczyka/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Marzec 11, 2018 Autor Share Napisano Marzec 11, 2018 Aktualizacja z przyszłości: Od paru miesięcy nie grałem w karty, ale dzisiaj na serwerze discorda "Ku Chwale Przyjaźni" po 20 zapraszamy do gry! Zaproszenie do serwera: https://discord.gg/zNjZ42R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 Nadal aktywne czy już porzucone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 10, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2019 Całkowity problem z aktywnością i chęcią. Tym bardziej, że nie chce mi się zbierać ekipy z uwagi na możliwość, że mi się nie uda. Nie, nie zostało porzucone, tylko zamrożone do bliżej nieokreślonej daty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts