Coldwind Napisano Luty 13, 2017 Share Napisano Luty 13, 2017 (edytowany) Witam. Mam takie małe zlecenie. Już niedługo rusza Klub Konesera Polskiego Fanfika. Szukam kogoś, kto mógłby wykonać dla tego projektu: - baner o rozmiarach 220 na 50 px; - logo o rozmiarach co najmniej 128 na 128 px; Chcę, by i to i to było w jakiś sposób związane z kucykami i z czytaniem. Poza tym macie wolną rękę w projektowaniu. Aha, i na banerze ma być nazwa "Klub Konesera Polskiego Fanfika". Zaoferować mogę na razie dozgonną wdzięczność, oczywiście, gdy zaaprobuję projekty. Pozdrawiam i czekam. Edytowano Luty 13, 2017 przez Coldwind Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 @Uszatka Forumowy grafik, dobrze robi. Może pomoże. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Luty 14, 2017 Autor Share Napisano Luty 14, 2017 Już mam chętnego, ale dzięki Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 14, 2017 Share Napisano Luty 14, 2017 10 godzin temu Coldwind napisał: Już mam chętnego, ale dzięki Gdyby zrezygnował to wal do mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się