Coldwind Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited) Witam. Mam takie małe zlecenie. Już niedługo rusza Klub Konesera Polskiego Fanfika. Szukam kogoś, kto mógłby wykonać dla tego projektu: - baner o rozmiarach 220 na 50 px; - logo o rozmiarach co najmniej 128 na 128 px; Chcę, by i to i to było w jakiś sposób związane z kucykami i z czytaniem. Poza tym macie wolną rękę w projektowaniu. Aha, i na banerze ma być nazwa "Klub Konesera Polskiego Fanfika". Zaoferować mogę na razie dozgonną wdzięczność, oczywiście, gdy zaaprobuję projekty. Pozdrawiam i czekam. Edited February 13, 2017 by Coldwind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 @Uszatka Forumowy grafik, dobrze robi. Może pomoże. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coldwind Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Już mam chętnego, ale dzięki Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 10 godzin temu Coldwind napisał: Już mam chętnego, ale dzięki Gdyby zrezygnował to wal do mnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts