fallout152 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Będzie nowy Predator, a właściwie The Predators. Po ostatnich filmach z Predatorem (AvP) bałem się, że właściciele tej marki mają widzów za totalnych debili, którzy obejrzą wszystko byle by był tam Predator. Jednakże jak tylko zobaczyłem obsadę do planowanego The Predators, to już wiem, że będzie to świetny film i o całą resztę (fabuła, dialogi, efekty) nawet nie będzie trzeba się martwić. Powtarzam jeszcze raz: jestem zachwycony! Już mam uszykowane pieniądze, żeby polecieć do Stanów w dniu premiery filmu i zdobyć autografy tych wszystkich wspaniałych dzieciaków, którzy będą to dzieło tworzyli. Powiedzcie tylko, czy ta obsada nie wygląda wspaniale? Spoiler http://filmyfantastyczne.pl/newsy/oni-beda-walczyc-z-predatorem-to-jakis-zart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 (edited) Daj spokój oni? A zwłaszcza ta typiara? Co ona może Predatorowi zrobić? Biust pokazać? A łepek? To chyba za przynęte będzie robił xD Film nie będzie dobry, bo nic nie przebije oryginału taka jest prawda Reżyser jest od Iron Mana 3 to prawdopodobnie będzie mnóstwo efektów specjalnych ehhhhhh Takich aktorów w dzisiejszych czasach już nie znajdziesz Edited February 22, 2017 by ToxicMasterUzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallout152 Posted February 22, 2017 Author Share Posted February 22, 2017 Typiara odwróci jego uwagę, a dzieciak go załatwi puszką od farby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts