Tomasz96 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Chciałbym się pochwalić fanfikiem mojego autorstwa pod tytułem "Opowieść z Flowing River", opublikowanym zresztą niedawno na blogu "For Glorious Equestria" (link). Słowem wstępu: Flowing River - niewielka wspólnota rolna położona na rubieżach Equestrii. Życie tam toczy się normalnie, spokojnie, bez pośpiechu, zaś mieszkańcy pracują w zgodzie i harmonii budując swoją małą ojczyznę. W pewnym momencie wszystko się zmienia. Wspólnota Flowing River popada w olbrzymie długi. Od tamtej pory nic już nie jest takie jak dawniej. Historia ta to opowieść o władzy i wolności, o spiskach i manipulacjach, o kłamstwie i obłudzie, a wreszcie - o podstawowych prawach rządzących społeczeństwem i historią. Tylko trzy rozdziały. Więcej nie ma i nie będzie.Rozdział IRozdział IIRozdział III Zapraszam do lektury. No i zachęcam do komentowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Oh, myślałem, że crossover "Tajemnicy Brokeback Mountain", a tu niespodzianka. Chyba wkrótce przeczytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Sierpień 19, 2020 Share Napisano Sierpień 19, 2020 Ten uczuć, kiedy szukasz perełek do odgrzebania z okazji konkursu komentatorskiego, a znajdujesz temat z martwymi linkami do skasowanych doksów... Z pustego to i Salomon nie naleje. Szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 29, 2020 Share Napisano Sierpień 29, 2020 Martwe linki. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts