Hidoi Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 (edytowany) A więc chciałabym się poatencjować moimi bohomazami Lubię komentarze, opinie, jak i uzasadnioną krytykę, więc zachęcam do udzielania się. OC należący do innej osoby, praca niby stara, ale wciąż jestem z niej zadowolona. Spoiler Zgniły kucyk (niech to się nie zalicza jako gore pls) Spoiler Ponysona Last Song (Lastie) Spoiler Fluttershy Spoiler Celestia Spoiler Luna Spoiler Randomy Spoiler Commish Spoiler WIP Nightmare Moon Spoiler Wybrałam tylko najlepsze moim zdaniem prace, rysuję też na tablecie i szkicuję długopisem, rysuję też inne rzeczy poza kucykami, ale na to też przyjdzie czas Edytowano Marzec 15, 2017 przez Hidoi 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Wszystko już widziałem u ciebie. Styl swój masz wyrobiony, chociaż bardzo lubisz pozy powtarzać . Super by było gdybyś majstrowała przy perspektywie, bo często kuce są w podobnej skali, a mało u ciebie prac widziałem z rozwiniętą perspektywą. A w tym też warto pomazać . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 15, 2017 Autor Share Napisano Marzec 15, 2017 (edytowany) 6 minut temu The Silver Cheese napisał: Wszystko już widziałem u ciebie. Styl swój masz wyrobiony, chociaż bardzo lubisz pozy powtarzać . Super by było gdybyś majstrowała przy perspektywie, bo często kuce są w podobnej skali, a mało u ciebie prac widziałem z rozwiniętą perspektywą. A w tym też warto pomazać . Czy ja wiem z tymi pozami... tutaj widać dwie prace z powtórzonymi pozami (dat waz on poorpoise). Ale trochę prawda, rysuję też w innych perspektywach, jednak głównie są to różnego rodzaju szkice, co nie wyszły na światło dzienne. Czasem nie mam chęci do czegoś nowego i rysuję na jedno kopyto. Ale dziękuję za opinię. Edytowano Marzec 15, 2017 przez Hidoi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 WIP NM najbardziej mi się podoba, ale mogła by być jeszcze bardziej straszna lub obrzydliwa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 15, 2017 Autor Share Napisano Marzec 15, 2017 (edytowany) Właśnie teraz ToxicMasterUzi napisał: WIP NM najbardziej mi się podoba, ale mogła by być jeszcze bardziej straszna lub obrzydliwa Czemu obrzydliwa, NMM jest dla mnie piękna jako postać, nie chcę robić z niej odpychającej kreatury Jak dokończę cały rysunek, to kto wie, może coś się zmieni. Edytowano Marzec 15, 2017 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 Ślicznie rysujesz, mam nadzieję, że w najbliższym czasie pochwalisz się nowymi pracami od Ciebie. Z chęcią bym je zobaczył. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 16, 2017 Autor Share Napisano Marzec 16, 2017 7 minut temu Bleflar napisał: Nawet niezłe ale o stylu większości z tych prac mogę powiedzieć tylko: Groźne Obrazki Raniącej Eksterminacji. A przynajmniej jak dla mnie. Staram się:)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 35 minut temu Hidoi napisał: Staram się:)) Dlatego napisałem że NM może być bardziej straszna albo obrzydliwa, właśnie przez ten "mroczny" styl bo bardzo pasuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 16, 2017 Autor Share Napisano Marzec 16, 2017 2 godziny temu ToxicMasterUzi napisał: Dlatego napisałem że NM może być bardziej straszna albo obrzydliwa, właśnie przez ten "mroczny" styl bo bardzo pasuje Nie dbam o to, by styl był mroczny. Czy ta FS czy choćby Luna i randomy wyglądają mrocznie? xd Tak samo, NMM narysowałam z myślą, żeby narysować NMM, nie żeby była super straszna i mroczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 26, 2017 Autor Share Napisano Marzec 26, 2017 wipekek Królowej Nocy Spoiler Ponysona stylizowana na fana twenty one pilots (XD!) Spoiler Sponifikowana Melanie Martinez Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się