PrinceKeith Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 *COMISSIONS* Witajcie ludziki. Potrzebuję pieniążków na cosplay więc postanowiłam otworzyć komisze. Cennik: Szkic ~ 6 zł Lineart ~ 9 zł Kredki/pastele/akfarele ~ 15 zł Akryle/markery ~ 19 zł + tło ~ 5 zł + każda kolejna postać ~ 4 zł *Jest możliwość odebrania rysunków na Pyrkonie/Pony Congress/Niuconie/Animatsuri *Rysuję wszystko *Zapłata przelew *Ahri wzorowana Przykłady prac; Link do DA: http://paigaakaambris.deviantart.com/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Wybacz mi offtop, ale jestem ciekaw, co to za Cosplay? Możliwe, że się skuszę, tylko muszę przemyśleć co i jak. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 19, 2017 Autor Share Napisano Marzec 19, 2017 Specjalnie na premierę drugiego tomu Artifical People Magenta autorstwa Katt Lett. Będę cosplay'ować Ruby Yrd Gorgeous z tego właśnie komiksu. O tym stworzonku mówię: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 19, 2017 Share Napisano Marzec 19, 2017 Może i będę miał dla ciebie zamówienie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Będę szukał twojego cosplay'a na Pyrkonie, jeśli będziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 20, 2017 Autor Share Napisano Marzec 20, 2017 Na Niuconie. Na Pyrkonie będę jedynie w mundurku japońskim ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Dam darmową darowiznę za nudeski w cosplayu A tak serio to bardzo ładne prace. Masz talent! Może i bym się skusił na coś, ale dopóty nie jestem pewien mojej obecności na PCG - ze względu na ulokowanie - pozostaje mi tylko czekać ;c 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 20, 2017 Autor Share Napisano Marzec 20, 2017 4 minuty temu Zexel napisał: Dam darmową darowiznę za nudeski w cosplayu A tak serio to bardzo ładne prace. Masz talent! Może i bym się skusił na coś, ale dopóty nie jestem pewien mojej obecności na PCG - ze względu na ulokowanie - pozostaje mi tylko czekać ;c Mogę także wysłać pocztą. Przesyłka darmowa ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Właśnie teraz Clocky napisał: Mogę także wysłać pocztą. Przesyłka darmowa ;3 Jasne, czemu nie? A no tak - nie mam "młodzieżowej karty" na przelew. Szkuda ;c A nie próbowałaś się gdzieś zatrudnić na ulotkach czy na jakimś rozstawianiu artykułów w sklepie? Zawsze wpadnie odrobinkę więcej niż tutaj. Zaś najbardziej mi się podoba praca przedstawiająca dziewczynę w słuchawkach, na tym tęczowozajebistym tle z napisem "96 Neko". A tak w ogóle, co znaczy ten napis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 20, 2017 Autor Share Napisano Marzec 20, 2017 3 minuty temu Zexel napisał: Jasne, czemu nie? A no tak - nie mam "młodzieżowej karty" na przelew. Szkuda ;c A nie próbowałaś się gdzieś zatrudnić na ulotkach czy na jakimś rozstawianiu artykułów w sklepie? Zawsze wpadnie odrobinkę więcej niż tutaj. Zaś najbardziej mi się podoba praca przedstawiająca dziewczynę w słuchawkach, na tym tęczowozajebistym tle z napisem "96 Neko". A tak w ogóle, co znaczy ten napis? Wątpię by zatrudnili osobę w wieku lat 14. Do tego mieszkam na okropnym zadupiu. Jak będzie sezon na truskawki to pewnie sprzedam wszystko co mi urośnie. 96 neko znaczy czarny kot. Bo 96 czytasz kuro od kuroku bodajże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 7 godzin temu Clocky napisał: Wątpię by zatrudnili osobę w wieku lat 14. Do tego mieszkam na okropnym zadupiu. Jak będzie sezon na truskawki to pewnie sprzedam wszystko co mi urośnie. 96 neko znaczy czarny kot. Bo 96 czytasz kuro od kuroku bodajże. Wow, myślałem, że jesteś starsza . Hmm.. skoro mieszkasz na "zadupiupiu" to możesz sąsiadce trawnik skosić za jakieś pieniądze. Zwłaszcza, że już za niedługo sezon na "kto ma głośniejszą kosiarke" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jak będę miał dokładny opis tego co chce to się dogadamy co do ceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 20, 2017 Autor Share Napisano Marzec 20, 2017 19 minut temu WhiteHood napisał: Jak będę miał dokładny opis tego co chce to się dogadamy co do ceny. Jasne ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się