Paladyn Zanderson Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 (edited) Po ostatnim Twilight Meetcie w mojej głowie zaczęły się rodzić nowe pomysły, a ten jaki chcę przedstawić tutaj jest najbardziej niezwykły ze wszystkich- Wiecie zapewne że są w naszym fandomie Fiki, których klimat i niezwykła historia spowodowały powstanie fandomów skupionych wokół universów w nich nakreślonych idealnym przykładem jest tu Kkat i jej Fallout Equestria czy chociaż Kryształowe Oblężenie Spidiego.Jest jednak pewna saga fików, które istnieją już w fandomie od pewnego czasu, a nie zostały przetłumaczone i takim jest Saga Spiders and Magic - Czyli Crossoover MLP/Spiderman i planuję podjąć się tłumaczenia tego ambitne prawda ? Być może przetłumaczę 1 rozdział Rise of The Spider-Mane https://www.fimfiction.net/group/206290/earth-672-the-spiders-and-magic-universe-spider-manmlpfim Waidomo jednak że jedna osoba nie jest w stanie ogarnąć tego zwłaszcza z B1 poziomem z angielskiego, więc przyda się wszelka pomoc:) Edited March 24, 2017 by Zandetsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accurate Accu Memory Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 O!! Całkiem niezła idea Ale nie tak karkołomna, jak gdybyś miał tłumaczyć "Nyx Verse"... Ale i tak życzę powodzenia Człowiek pająk był bajka mojego dzieciństwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Mam oficjanie B2 i FCE zdane ponad 3 lata temu, a miałabym spore opory, gdyby ktoś mi kazał coś tłumaczyć. Zwłaszcza tekst literacki. Ale jeśli tak bardzo w siebie wierzysz, to powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 4 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: O!! Całkiem niezła idea Ale nie tak karkołomna, jak gdybyś miał tłumaczyć "Nyx Verse"... Ale i tak życzę powodzenia Człowiek pająk był bajka mojego dzieciństwa Postaram się Acu ale jak mówię jedna osoba z tłumaczeniem zwłaszcza takich dużych projektów ma problem właśnie po to założyłem temat by znalazły się pomocne kopytka, które mają lepsze zdolności językowe ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts