DobryDobry ;) Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 godzinę temu Hi, I'm Uzi, Wanna Play? napisał: Właśnie, dlaczego taka nazwa? Z tą opisaną fabułą to jak dla mnie mało ma wspólnego : / Biura Adaptacyjne - Bo tam cie ponyfikują adaptujesz się do nowego świata w nowym ciele przed wysyłką. TCB - Nie wiem nie wnikam zapewne coś z angielskiego. Powitanie zamieniło się w pisanie o tym co to Biura Adaptacyjne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 (edytowany) Nie pisz posta pod postem, możesz edytować poprzedni. Witaj, nowy. Całkiem przystępny awatar. Edytowano Kwiecień 1, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 4 minuty temu Kruczek napisał: Nie pisz posta pod postem, możesz edytować poprzedni. Witaj, nowy. Całkiem przystępny awatar. Odpowiadać wolę tutaj (jedynie info o TCB mogłem dać w edycji) ale dzięki za poradę. Przystępny bo ja szukałem Jak chcesz jako tapetę pisz na privie dam linka/wyślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Witaj na forum mój imiennku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 1 minutę temu Perszing napisał: Witaj na forum mój imiennku Pierwszy inny Artur o którym wiem że ma tak na imię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 Z Tarnowskich Gór do Elbląga? To drugi koniec Polski. Nieźle cię poniosło Witaj na forum i postaraj nie dać się znowu zbanować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 28, 2017 Autor Share Napisano Marzec 28, 2017 Właśnie teraz Korund napisał: Z Tarnowskich Gór do Elbląga? To drugi koniec Polski. Nieźle cię poniosło Witaj na forum i postaraj nie dać się znowu zbanować. Nie ja lecz rodzina i tak poniosło ;3. Już dałem 2 razy //stare konta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Panie, jaki miałeś pan nick przed banem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Siemanko Dobry, znów ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 4 godziny temu Ziemowit napisał: Panie, jaki miałeś pan nick przed banem? Pana pisałem gdzieś wcześniej Mixxy3k i Mixxy [ Derp nie wiedział że miał 2 ;3] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 20 godzin temu DobryDobry napisał: Pierwszy inny Artur o którym wiem że ma tak na imię . Ja tez jestem Artur... Ale nazywają mnie Accu, choć jako lektor fandomowy, przedstawiam się nikiem Night Shade Witaj serdecznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 29, 2017 Autor Share Napisano Marzec 29, 2017 1 minutę temu Accurate Accu Memory napisał: Ja tez jestem Artur... Ale nazywają mnie Accu, choć jako lektor fandomowy, przedstawiam się nikiem Night Shade Witaj serdecznie... Podejrzewam iż kojarzę z pewnego forum o tematyce TCB. Miło wiedzieć że jest nas więcej [Arturów] zróbmy armie, podbijmy świat, obudźmy się. Dzięki za przywitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 (edytowany) godzinę temu DobryDobry napisał: Podejrzewam iż kojarzę z pewnego forum o tematyce TCB. Miło wiedzieć że jest nas więcej [Arturów] zróbmy armie, podbijmy świat, obudźmy się. Dzięki za przywitanie Jeśli kojarzysz mnie z Biur Adaptacynych, to już tam nie siedzę... Ale fakt, siedzę w tematyce TCB... A powitanie, jak powitanie BTW: Autor FoE Crimson Tide, to też nasz imiennik Trochę tu z tego imienia luda tu siedzi... Edytowano Marzec 29, 2017 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się