Cahan Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Ten temat służy do chwalenia się Waszymi rysunkami, które przedstawiają: a) Zecorę b) inne zebry c) rośliny d) potwory z Everfee Rysunki proszę umieszczać w spoilerach . Witaj, kucyku mały, w mojej galerii chwały, nie wstydź się i mi pokaż co umiesz, może z talentem daleko pofruniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 14, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Wychodzi na to, że zaczynam... Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 16, 2018 Share Napisano Sierpień 16, 2018 Ehm, nie jestem pewna o co tutaj chodzi. W pierwszym poście pisze by chwalić się tylko własnymi rysunkami, ale wszyscy poza Cahan wrzucają obrazki z internetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 16, 2018 Share Napisano Sierpień 16, 2018 Prawda... Temat byłby martwy, ale jeśli Cahan chce to przestanę wrzucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 16, 2018 Share Napisano Sierpień 16, 2018 To ja może ją zawołam. Niech powie czy można kontynuować wrzucanie cudzych prac @Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 16, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2018 (edytowany) Czekaj, ogarnęłam... Zecora ma 2 Galerie. I nawet mi się pomieszały, która jest która. Po prostu przeniosę te posty do właściwej xD Edytowano Sierpień 16, 2018 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts