Sapphire Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja mówiłem że tak mi się wydaję czyli że być może taka postać może być No cóż, zobaczymy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 W zasadzie całe nasze mane 6 jest podobne do odgrywanych postaci... Flutteryay to po prostu czysta Fluttershy... Ja jestem trochę "gorącą" Rainbow Dash, Krakos to trochę zbyt nerwowa AJ, Bohen jest idealny do Rarity xD (THIS IS WHINING) a imka? W niej jest 20% mniej Twi, niż powinno, ale co tam... Ostatnio mi się skończyły pomysły i może dlatego ale spróbuje to nadrobić A poza tym dziękuje za słowa uznania cygnusie i gdybyście widzieli moją mina na np Skypie przez kamerkę to byście się przestraszyli (wiej może potwierdzić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Ja chciałbym się spytać czy jest wolna posada dla Thunderlane'a lub ew. Nurse Redheart... jeśli można to bym z chęcią skorzystał ^^ Obie te postacie sa wolne. PS. Applebloom jest juz wolna! Niestety, zajeto Scootaloo i Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 WOOT! Będzie Scootaloo yeah. You made Flutteryay happy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sapphire Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 To ja chcę zająć Applebloom! Prooszę? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 A trixie jest wolna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Nnnnope... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Trixie to nawet dwie były Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Sayo sobie poszedł?? Bo widzę, że Kredenzja wolna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Powiedzcie że ciągle jestem Soarinem...? Wybaczcie że ostatnio nie wbijam ale mam małe problemy z Minecraftem i niezbyt czas na rozwiązywanie ich. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Raczej tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 To jak to wkońcu jest? tylko admini mogą być alicornami czy co? bo skoro princess cadence jest wolna i dla graczy to ja chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Kadenzja nie ma żadnych nadnaturalnych zdolności jest po prostu alicornem i posiada wszystkie trzy specjalne umiejętności kucykowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Siemanko! A jak się miewa sprawa odnośnie Wonderbolts? Bo ja bym chciał odstawiać Splitfire ^^ (wolał bym RD, ale cóż ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Siemanko! A jak się miewa sprawa odnośnie Wonderbolts? Bo ja bym chciał odstawiać Splitfire ^^ (wolał bym RD, ale cóż ) Spitfire jest chyba wolna - dopytaj jeszcze Boniego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Daring Do jest wolna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Neon weź Neona lepiej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Dla mnie Splitfire poproszę Hmm... Jak mam udowodnić, że się nadaję? Jestem AWESOME i... Rainbow jest zajęta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Wszyscy Rainbow nikt nie pytał o Flutterkę Tylko panie pamiętaj że Spitfire to dziewczyna... polski dubbing makes some people thing że jest facetem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 ThinK Flutt thinK. O Flutterkę nie pytają bo zajęta i wiedzą, że trudno Cię zastąpić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Gdybym miał wybierać wśród ogierów, to nie miał bym zbyt sporego pola do popisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szynuu Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 To ja chce być Scotaloo jak wolna ;d a jak nie to jakiś inny ale pegaz musi być gdybym miał wybierać pegaza (men) jak to sie tam mówi to nie za bardzo wiem bo pewnie zajęte wszystkie epizodyczne są Czemu chce być Scotaloo? Lubie pegazy a RD zajęta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Scoot zajęta. Srsly czytajcie pierwszego posta... Thunderlane'a masz wolnego na przykład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szynuu Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Chodziło o to nie wiem czy to jest uaktualniane czy coś ale git jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondziuuupl Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 kórv@ kolega mnie ztrollował -.- dopiero mi powiedział, że do 21 dziś miałem wysłać skina kucyka, którego sobie wybrałem -.-[ (>u_u)> (i'm so sad... please hug me) ] prosze napiszcie mi na prywatnej wiadomości na jaki e-mail trzeba plik ze skinem wysłać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts