Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Witajcie! Jestem tu nowy, więc chciałbym się przedstawić. Jestem nowicjuszem i niezbyt wiem od czego zacząć... Dajcie jakieś "standardowe" pytania, OK? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Jeszcze jedno! Ulubiony kucyk: Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Nie pisz posta pod postem, możesz skorzystać z opcji "Edytuj". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Witaj na forum! 1. Co lubisz robić w wolnym czasie? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Lubisz czytać książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Może coś więcej napiszesz o sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) 40 minut temu Dismas napisał: Witaj na forum! 1. Co lubisz robić w wolnym czasie? 2. Jakiej muzyki słuchasz? 3. Lubisz czytać książki? 1. Grać na pianinie, czytać książki, słuchać muzyki, grać na komputerze (minecraft, battlefront, civilization VI). 2. Wagner, John Williams, Jeremy Soule, Qeen, Pink Floyd, Florence and the Mashine. 3. TAK ! Moe ulubione książki to: Ziemiomorze, Wydziedziczeni i cały Świat Dysku . Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Pixelator 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Czołem! Lubisz gry komputerowe? Może napisz coś o zainteresowaniach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Witaj Jak leci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Witam! Miłego pobytu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Mone ulubione gry (komp.) to Minecraft i Battlefront. Zapomniałem jeszcze dodać: KOCHAM RPGi!!! (Grałem w WH i World of Darkness). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Cześć! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) OMG *piątka dla fanów tego typu PRG* Witaj tak przy okazji x3 P.S. Znasz Ib i Mad Father? Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Elion_Time001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) Nie znam, a co to za systemy? Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 A, to było takie randomowe pytanie, hehe. To takie prościutkie, horrorowe RPG na Windowsa. Dwie z internetowej, najsławniejszej trójki x3 (Chylę się właśnie ku takim rzeczom) A Minecraft też spoko gra, ale coś szybko mi się znudziła. Przeszedłeś kiedyś Ender Dragona? (Mistrz randomowych pytań) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Gram na creativie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Też można. Ja tam zawsze bawiłam się wgrywając tysiące modów. Nie pamiętam, żebym grała w survival więcej, niż jeden dzień (Minecraftowy). Najlepsze były mody, które wgrywały nowe moby. Znasz jakiegoś, fajnego moda? (Zdarza się, że filmiki z przedstawianiem modyfikacji są zajęciem na brak czasu) Jakie tam jeszcze gry znasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) witaj. WH pc czy figurkowy i które ? Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Dark Technology 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Ani PC ani figurkowy, tylko stary, dobry, papierowy RPG. Zwykłe a nie 40k. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Karciany też fajny ale u mnie nie znam nikogo kto gra w karcianego dlatego ja zbieram figurki, bo mam z kim grać w trójmieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) Też jestem z Gdańska! Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 4 minuty temu Pixelator napisał: Też jestem z Gdańska! Widocznie nie poznałem odpowiedniej grupy ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) Nie udzielam się zbytnio, a jeżeli już, to anonimowo w necie. Jedyna aktywność w "realu" związana z RPGami to wyjazdy na obozy. [RPG Tol Calen, organizator: kompas] Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Pixelator 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 1 minutę temu Pixelator napisał: Nie udzielam się zbytnio, a jeżeli już, to anonimowo w necie. Jedyna aktywność w "realu" związana z RPGami to wyjazdy na obozy. [RPG Tol Calen, organizator: kompas] Spoko ja też się nie udzielam gdyż jestem aspołeczny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 1 minutę temu Dark Technology napisał: Spoko ja też się nie udzielam gdyż jestem aspołeczny. Jakiej słuchasz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się