Gość BrainDev Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 (edytowany) Dobry wieczór, kucyki W ramach pisania "Uncharted: Inny Świat" postanowiłem zrobić coś innego. W trakcie przerw mam zamiar napisać kilka historyjek, które niekoniecznie muszą być "normalne". W serii zatytułowanej "Krótkie historie" zamieszczę kilka krótkich opowiadanek, które będę pisał na temat, który mi przyjdzie do głowy. Dziś prezentuję jeden krótki fanfic z tej serii. Miłej lektury (Uwaga: niektóre dialogi, bądź sceny mogą nie mieć najmniejszego sensu, ale taki miałem zamiar). Dziwna Sytuacja Edytowano Maj 3, 2017 przez BrainDev Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Maj 2, 2017 Share Napisano Maj 2, 2017 Słaby clickbait w tytule, 2/10. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 18, 2018 Share Napisano Marzec 18, 2018 Archiwizuje, brak dokumentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts