Jump to content

Cześć wszystkim :)

Magda250
 Share

Recommended Posts

Cześć @Selenium v.2

1. Kiedyś wolałam Marvela, potem polubiłam DC. Tak więc teraz jestem fanką obu :)

2. W tej chwili oglądam MLP i "Iron Fista" na Netflixie. Jeszcze niedawno oglądałam "Daredevila" (oczywiście tego zrobionego dla Netflixa), "Teen wolf" i "Grę o tron". Mam tak, że oglądam jakiś serial do samego końca, a po jakimś czasie znów do niego wracam.

3. Pegazy :D 

4. Może to nie jest najlepszy mem jaki w życiu widziałam, ale odnosi się do 2 rzeczy, które lubię :)

received_1243641115744578.jpeg

• Upvote 1

• 3 weeks later...

Długo zastanawiałam się gdzie mogę to napisać, ale wybrałam ten temat. Potrzebuję pomocy. Muszę projekt na WOS, mam zrobić ankietę, a wypełnić musi ją min. 30 osób. Pomożecie Pegasister w potrzebie? Mam czas do środy, więc nie jest to zbyt długo :/

https://docs.google.com/forms/d/1iEg9JcYg7L694DBE1FYH-n0YzU9DIEAAgxYwiXimN6U/edit?usp=drive_web

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc :)

1 minutę temu Magda250 napisał:

Długo zastanawiałam się gdzie mogę to napisać, ale wybrałam ten temat. Potrzebuję pomocy. Muszę projekt na WOS, mam zrobić ankietę, a wypełnić musi ją min. 30 osób. Pomożecie Pegasister w potrzebie? Mam czas do środy, więc nie jest to zbyt długo :/

https://docs.google.com/forms/d/1iEg9JcYg7L694DBE1FYH-n0YzU9DIEAAgxYwiXimN6U/edit?usp=drive_web

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc :)

Zrobione

Guest Ziemowit
Właśnie teraz Magda250 napisał:

@Zirathel Ratujesz mi życie :rdblink:

Również wypełnione, ale podejrzewam, że ogórki by cię nie zabiły, gdybyś zrobiła oddzielny temat w jakimś off topie. Więcej osób, by tą ankietę wypełniło pewnie. 

3.05.2017 at 19:18 Magda250 napisał:

Mam na imię Magda, w styczniu skończyłam 18 lat, mieszkam 10 minut od Warszawy. Kucykami interesuję się od stycznia tego roku. Lubię czytać, ale ostatnio nie mam czasu na prawie ni , poza lekturami szkolnymi :( W wolnych chwilach przeglądam fanarty i czytam fanfiki. Przeglądam wszystkie memy, które dostanę, sama uwielbiam dzielić się tymi znalezionymi przeze mnie. Lubię rysować, ale nie mam za grosz talentu, czasem koloruję. Lubię kino, superbohaterów i oczywiście My Little Pony :)

Więc tak, witam cię serdecznie Magdo na naszym kopytnym forum. Albo po prostu, witaj w stadzie, nowa klacz... E, dobra, nie ważne :) To co wazne, to to, że jesli lubisz czytać i zdobędziesz nieco czasu, to nuda cię tu nie dopadnie. Baza opowiadań, jest naprawdę potężna, a ciągle powstają nowe, więc nudzić się nie bedziesz, znajdziesz coś dla siebie :)

Skoro jesteś blisko Warszawy, to zapewne byłaś na Warszawskim Twilight meecie :) Co sądzisz o takich spotkaniach, o fandomie, o naszej twórczości?

Cześć @Accurate Accu Memory :) Bardzo często przeglądam dział opowiadań, mam już baaardzo długą kolejkę fanfików do przeczytania ;) Wiosenny Warszawski Twilightmeet był moim pierwszym meetem, ale nie ostatnim. Karaoke było świetne, zdobyłam przepiękny naszyjnik i przypinkę. Myślę, że meety to świetna okazja do spotkania się z innymi, którzy lubią to samo, co Ty. Co do twórczości... Trafiają się naprawdę prześliczne arty, takie, na które mogłabym patrzeć całymi dniami <3 Ale są też takie, o których wolalabym jak najszybciej zapomnieć ;)