Jump to content

Cześć wszystkim :)

Magda250
 Share

Recommended Posts

Mam na imię Magda, w styczniu skończyłam 18 lat, mieszkam 10 minut od Warszawy. Kucykami interesuję się od stycznia tego roku. Lubię czytać, ale ostatnio nie mam czasu na prawie ni , poza lekturami szkolnymi :( W wolnych chwilach przeglądam fanarty i czytam fanfiki. Przeglądam wszystkie memy, które dostanę, sama uwielbiam dzielić się tymi znalezionymi przeze mnie. Lubię rysować, ale nie mam za grosz talentu, czasem koloruję. Lubię kino, superbohaterów i oczywiście My Little Pony :)

• Upvote 5

Witamy na forum :twilight2:. Mamy nadzieję, że poznasz tutaj fajnych ludzi jak i miło będziesz spędzała tu czas. Jak nie masz nic przeciwko to zadam parę pytań:

1) Oglądasz inne kreskówki poza MLP?

2) Co sądzisz serii o MLP Equestria Girls?

3) Twoje ulubione bohaterki z serialu?

Raz jeszcze witamy i :bronies:.

Jasne, pytaj ile tylko chcesz :)

1) Jak tylko zjadę coś ciekawego. Moja siostra śmieje się, że mam 18 lat a nadal oglądam kreskówki. Czasem te nowsze, czasem te, które oglądałam, gdy byłam młodsza.

2) Ogólnie to lubię MLP:EG, ale jest tam kilka rzeczy, które mnie denerwują.

3) Zdecydowanie Rainbow Dash i Pinkie Pie. Tylko trochę mniej od nich Applejack.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Witam.

Pytanie o ulubionego taboreta było. Gdzie mieszkasz było, ile masz lat, powiedziałaś... (trochę daleko ode mnie mieszkasz).
Ulubiona muza? Zespoły może bardziej?
Wolisz czytać książki na papierze, czy w internecie?
Ulubione uniwersum (fantasy, sci-fi, czy historyczne, albo też inne)?
Masz zwierzaka?
Jak się czujesz na forum, wśród ludzi, którzy lubią gadające kucyki, wesoło hasające po łące?

To by było na tyle ode mnie i raz jeszcze witaj.

Witaj :)

Wiesz co? Nie mam jednego zespołu, czy wykonawcy, którego lubię. Słucham tego co wpadnie mi w ucho. Tak więc na mojej liście ulubionych utworów znajdują się baaardzo różne utwory i gatunki ;)Co do czytania to to bardzo zależy. Jak jadę do szkoły to wolę poczytać coś w wersji elektronicznej. Normalnie mam tak wypchną torbę, że na tradycyjne książki już nie mam miejsca. W wersji elektronicznej czytam różne fanfiki, w wersji papierowej lektury i książki, że się tak wyrażę "moje". Najmniej lubię uniwersum historyczne, chociaż, jeżeli mnie wciąnie to też może być. W zasadzie to lubię każde, o ile tylko jest dobre. Cóż, miałam jeszcze niedawno. W tej chwili ja oraz moja rodzina zajmujemy się psem babci.

Jak czuję się na tym forum? Hmmm.... Dobrze :) Jeszcze nie do końca się w nim orientuję, ale czuję, że tu mogę porozmawiać z ludźmi, którzy lubią to co ja. I mogę to robić bez większego ryzyka wyśmiania, że lubię to, co lubię :)

• Upvote 1

17 godzin temu Magda250 napisał:

Póki co siedzę i nerdzę ;)

To tak jak ja od soboty :yay:. Ale panuje tu taka przyjemna atmosfera, że już czuję się, jakbym był tu od dawna. 

Tobie życzę tego samego. Witaj na forum :).

@WilczeK LOL, widziałam już super dużo tych memów, ale ten widzę po raz pierwszy :)

@Mielcar Cóż, niestety nie mam w tej chwili danych memów pod ręką, ale mogę dać takiego, którego znalazłam ostatnio. Odnosi się nawet do MLP :)

@Gurix525 No właśnie, ta atmosfera jest genialna :) Czuję się tu normalnie lepiej niż w domu ;)

@FirstChoice Ja też je lubię, ale jak byłam mała to marzyłam o tym żeby je zmienić. Polubiłam je dopiero z biegiem czasu :)

20170226145318uid.jpg

Guest Ziemowit

Cześć!

Ulubiona postać tła? 

Czym się interesujesz poza rysowaniem?

Grasz w jakieś gry?

Pepsi czy cola?

Boso czy skarpetki?

Śmierć czy zniszczenie?

@Ziemowit Cześć :)

1. Myślę, że to będzie Cloud Kicker.

2. Jeszcze bardziej od rysowania lubię śpiewanie. Na szczęście w tej dziedzinie mam trochę więcej talentu :)

3. Czasem, ale nie jestem w tym zbyt dobra. 

4. Cola

5. Zdecydowanie skarpetki. 

6. Żadne ;)

• Downvote 1