Kruczek Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Tutaj możecie zgłaszać wszelkie uwagi, zadawać pytania i wypowiadać się na temat konkursu fotograficznego. Pozderki~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Czerwiec 11, 2017 Share Napisano Czerwiec 11, 2017 Wnoszę o zdyskwalifikowanie mnie z konkursu. Ze względu na różne zdarzenia losowe nie byłem w stanie w ciągu tygodnia roboczego przed zaplanowanym weekendowym wyjazdem wykonać zdjęcia do pierwszego etapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 12, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2017 @Wonsz Nie wywiązanie się z zadania nie oznacza dyskwalifikacji, wciąż możesz spróbować swoich sił w jednym z kolejnych zadań, jeśli jednak chcesz się wypisać z konkursu mimo to, proszę o potwierdzenie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Czerwiec 18, 2017 Share Napisano Czerwiec 18, 2017 Może ustawienie limitu zdjęć (np max 1/10) czy coś bo nie wiem czy mogę szaleć czy jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2017 20 godzin temu DobryDobry napisał: Może ustawienie limitu zdjęć (np max 1/10) czy coś bo nie wiem czy mogę szaleć czy jak Odniosłem się już do tego o tutaj. Pozdrawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Tylko chciałem dać znać że nie wywiążę się z nadchodzącego czwartego zadania, bowiem znikam na cały tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 1, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2017 (edytowany) Jak być może zauważyliście - zrezygnowałem z funkcji Opiekuna Trixie. Nie oznacza to jednak, że nie dokończymy tej edycji w dziale Trixie i nie dostaniecie nagród. (Okolice sierpnia , zwycięzcy finału, tak jak było to uwzględnione w temacie konkursu) Konkurs jest oczywiście aktualny. Przypominam, że macie czas do północy dnia następnego na oddanie ostatniego zadania! Pozderki~ Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Lipiec 3, 2017 Share Napisano Lipiec 3, 2017 Można się jeszcze dopisać do konkursu, kiedy nie zaliczyło się pierwszego etapu a chciałabym startować w kolejnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 13, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2017 (edytowany) Wróciłem do żywych, wyniki będą dzisiaj albo jutro pojutrze, z tej strony kruczek z przyszlosci pozderki Edytowano Sierpień 15, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts