Pixelator Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 (edytowany) W tym temacie chciałbym podzielić się z wami tworzoną przeze mnie muzyką. Jeśli ktoś poza mną lubi, lub tworzy muzykę klasyczną, prosiłbym o ocenę moich utworów. Jakby ktoś się pytał, muzykę tworzę na FL studio (ale jestem oryginalny ). Oto pierwszy z nich, który w miarę mi się udał: https://soundcloud.com/user-887991883/primus-carmen Wybaczcie nazwę utworu, ale nie miałem pomysłu. Zapraszam do wyrażania swojej opinii na ten temat. Edytowano Czerwiec 20, 2017 przez Pixelator 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Ty, panie, to jest fajne. Szczególnie sam początek. Kojarzy mi się z jakimś soundtrackiem, ale nie wiem jakim. Troszkę byś to podszlifował (nie wiem w którą stronę) i na spokojnie bym pomyślał że to z jakiejś gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 20, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2017 43 minuty temu Kruczek napisał: Ty, panie, to jest fajne. Szczególnie sam początek. Kojarzy mi się z jakimś soundtrackiem, ale nie wiem jakim. Troszkę byś to podszlifował (nie wiem w którą stronę) i na spokojnie bym pomyślał że to z jakiejś gry Wielkie dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Czerwiec 20, 2017 Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Bardzo fajne! Chętnie posłucham innych Twoich kompozycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 20, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2017 Właśnie teraz OjtamOjtam napisał: Bardzo fajne! Chętnie posłucham innych Twoich kompozycji Na razie ta jest jedyną, którą mógłbym uznać za w pełni skończoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Łap plusika, bardzo mi się podobało :3. Czekam na coś nowego od ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Miło się słucha, przyjemne dla ucha. Octavia może być z ciebie dumna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 21, 2017 Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Chyba nie ten dział. Ale jest nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 21, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2017 Wielkie dzięki wszystkim! godzinę temu Kuracyja napisał: Chyba nie ten dział. To jaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 (edytowany) 21.06.2017 at 21:14 Pixelator napisał: To jaki? Hir https://mlppolska.pl/forum/41-filmy-muzyka-parodie/ albo hir https://mlppolska.pl/forum/124-inne/ - poproś moda o przeniesienie Edytowano Czerwiec 23, 2017 przez Kuracyja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się