PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Jestem tu nowy, więc chciałem się przywitać Mam 17 lat, i pochodzę z Poznania. Interesuje się Informatyką(Każda dziedzina ), Historią(Zwłaszcza czasami XX wieku) pasjonuje mnie Modelarstwo, i zawsze gdy mi się nudzi lubię coś posklejać Uwielbiam wszystko co związane z kosmosem i astronomią. Jestem też Fanatykiem uniwersum Warhammer-a 40k, oraz S.T.A.L.K.E.R.-a. Od czasu do czasu lubię sobie zagrać w ASG. Jeśli chodzi o muzykę, to nie mam jakiś ulubionych gatunków, jeśli jakiś kawałek mi się spodoba to go słucham, aczkolwiek bardzo podobają mi się Chóry(To przez Wojennego Młota) i Sowieckie pieśni z ubiegłego wieku(Ale komunistą nie jestem żeby nie było ) Dużo czasu spędzam Grając w War Thunder, lub robiąc Modyfikacje do wcześniej wymienionego już S.T.A.L.K.E.R.-a Najbardziej lubię Rainbow Dash (to chyba z wrodzonej słabości do wszystkiego co niebieskie ) 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im_Not_A_Brony Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Czołem towarzyszu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witajta! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Jak coś to zawsze jestem chętny do wspólnej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 No cześć.@Zirathel się nie myli. Już cię lubię 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Niech ci będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 No i tak ba być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) Witaj na forum! Też mam 17 lat i mieszkam w Poznaniu! Ty z niego pochodzisz, ale czy tam mieszkasz? Również interesuję się informatyką i astronomią (głównie kosmologią) Życzę Ci dobrej zabawy na forum! Spoiler no dobra, prawie 17 lat... Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez Mielcar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Pochodzę i mieszkam (W okolicy Grunwaldu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 3 godziny temu PainChillerPL napisał: do wszystkiego co niebieskie @Twister Pacz, masz towarzystwo, już nie masz sam słabości do wszystkiego co niebieskie :3 Witaj na forum, baw się dobrze! Miło cię poznać, liczę, że zostaniesz na tym forum dłuuuuuugo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj na forum Czuj się jak u siebie @Ziemowit 3/4 fanów Rainbow ma słabość do koloru niebieskiego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 4 godziny temu PainChillerPL napisał: oraz S.T.A.L.K.E.R.-a Yay, już cię polubiłem Witam cię tu, na tym forum. Obyś miło spędzał czas tutaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 5 godzin temu PainChillerPL napisał: Sowieckie pieśni z ubiegłego wieku I za to ja tez Cię lubię! Chłopie, robisz furorę na tym forum! Jeden dzień i tylu przyjaciół. Też bardzo lubię sowieckie pieśni z XX wieku. Byłeś może kiedyś na koncercie Chóru Aleksandrowa? Wspaniale widowisko, mnóstwo doskonałej muzyki i to uczucie, gdy wszyscy na sali wstali, gdy zaczęli grać ,,Czerwone maki na Monte Cassino" Ja byłem 3 lata temu, wielka szkoda, że więcej ich nie zobaczę w takim samym składzie co wtedy. PS. Twój avatar hipnotyzuje patrzących na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) 10 minut temu Korund napisał: PS. Twój avatar hipnotyzuje patrzących na niego Idika mnie stalker... Ktoś powiedział Chóru Aleksandrowa? Byli świetni.(Uwielbiam ich katiusze ) Chciałem kiedyś usłyszeć ich na żywo, ale teraz już trochę za późno... Szkoda chłopców, mieli talent [*] Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Wh40k? @Dark Technology (I ja) już cię kochamy. PS: ciekawe czemu w Polsce tyle osób lubi Warhammera 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 1 minutę temu Pixelator napisał: ciekawe czemu w Polsce tyle osób lubi Warhammera Because Is better to die for the emperor than to live for yourself! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 38 minut temu PainChillerPL napisał: Because Is better to die for the emperor than to live for yourself! Pomyłka: Is better to die for the Gratest Good than to live for yourself! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Coś mi tu śmierdzi... Śmierdzi jak herezja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 godzinę temu PainChillerPL napisał: Coś mi tu śmierdzi... Śmierdzi jak herezja... Wedle naszych zasad, zanim zaczniesz mnie atakować, możesz złożyć broń i przyjąć naszą ideologię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Umierając mam szanse zostać Drednotem... Więc dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donari Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Hejka! Cytuj Najbardziej lubię Rainbow Dash (to chyba z wrodzonej słabości do wszystkiego co niebieskie ) Mysle, ze kolory Rainbow Dash maja tez duzy wplyw na moj wybor (tez jestem fanem). Kocham niebieski i tecze choc ta skradziona bez pozwolenia, czytana jest nie zawsze jako tecza. ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj fanie Warhammera 40000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 11 godzin temu PainChillerPL napisał: aczkolwiek bardzo podobają mi się Chóry Warhammer i chóry, powiadasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) Trafiłeś Jeden z najlepszych kawałków A to? Końcówka mnie rozbraja Kocham Chóry. Po prostu Kocham Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez PainChillerPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się