Lilithcia Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witam wszystkich! Jestem nowa na forum (co prawda konto ma już prawie 2 miesiące, ale ciii....), ale w fandomie siedzę już od naprawdę dawna. Pierwsze moje spotkanie z MLP odbyło się nie długo po premierze odcinka "Wejście smoka", czyli już w 2011 r. Obecnie mam 15 lat. Nazywam się Oliwia. Jestem osobą, która ma chęci do tworzenia, ale niestety nie ma talentu Obecnie nie ma takiej rzeczy, którą nazwałabym "pasją". Od czasu do czasu lubię pograć w gry (lub raczej obejrzeć jakiś let's play bo wciąż zbieram na lepszy komputer ), do niedawna aktywnie uprawiałam turystykę, ale z pewnego powodu przejadła mi się, lubię też w wolnym czasie jeździć skuterem po spokojnych wiejskich dróżkach. Lubię zajmować się zwierzętami. Obecnie mam 5 kotów i 3 psy (mieszkam na wsi więc każde z nich ma miejsce dla siebie). Po gimnazjum planuje pójść do liceum do klasy językowej (prawdopodobnie padnie na informatykę-angielski bo tylko te przedmioty lubię). Do koneserów muzyki nie nalezę. Słucham tego co w danym momencie mi się podoba. (Obecnie upodobałam sobie fanowską twórczość PrinceWhateverer'a) Wracając do MLP: -Mój ulubiony sezon ku zdziwieniu wielu osób to sezon 3 -najmniej lubię sezon 4 -ulubiony kuc z mane6 to AJ lub Twilight (nie mogę się zdecydować ) -ulubiony zresocjalizowany antagonista to Discord -ulubiony antagonista to Chrysalis -ulubiony kucyk ogółem to oczywiście Wielka i Potężna Trixie Wydaje mi się, że już więcej nie mam co pisać na swój temat Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam i mam nadzieje, że długo wśród was zabawie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilithcia Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 3 minuty temu Zirathel napisał: Cześć, jedyne co mogę stwierdzić to to że mamy za dużo wspólnego Pssst.... Luna jest tą lepszą księżniczką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) godzinę temu Zirathel napisał: Widzę że wiesz jak mnie kupić Mogłeś mu zaproponować kopertę tzn upominek. Ewentualnie księżniczka Luna mogła by zaproponować. Podobno żaden urząd w Equestrii nie zareaguje bo to podobno taka tradycja. Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez Król Etirenus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 (edytowany) Witam. Edytowano Czerwiec 22, 2017 przez Beerbarian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witam na forum :D godzinę temu Lilithcia napisał: Jestem osobą, która ma chęci do tworzenia, ale niestety nie ma talentu Skąd ja to znam :) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilithcia Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 @Twister Łączmy się w bólu i rozczarowaniu /) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donari Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witam i pozdrawiam Na czym właściwie polega uprawianie turystyki? Nie spotkałam się z tym wcześniej ale nie miejcie mi tego za złe, bo w Polsce nie mieszkam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilithcia Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 36 minut temu Donari napisał: Witam i pozdrawiam Na czym właściwie polega uprawianie turystyki? Nie spotkałam się z tym wcześniej ale nie miejcie mi tego za złe, bo w Polsce nie mieszkam. Łażenie na różne rajdy (takie specjalne "spacery"), zwiedzanie różnych miejsc, ogólnie poznawanie świata Tylko jak napisałam powyżej po ostatnim rajdzie o długości 80 km obrzydło mi to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donari Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Aha czyli to takie zorganizowane wycieczki w gronie znajomych! Haha myślę, że ja bym po 40 km to już zeszła z tego świata. xD Lubie chodzić ale niestety mam bardzo złą kondycje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilithcia Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 1 minutę temu Donari napisał: Aha czyli to takie zorganizowane wycieczki w gronie znajomych! Haha myślę, że ja bym po 40 km to już zeszła z tego świata. xD Lubie chodzić ale niestety mam bardzo złą kondycje! Ja po 40 km już jedną nogą stałam w piekle, ale tak zrezygnować w samym środku rajdu to troszkę wstyd XD Co do kondycji to łatwo sobie ją wyrobić. Zaczęłam od tras na 2 km i z czasem 20 km było dla mnie pikusiem. Niestety.... ta trasa na 80 km była po wakacjach więc rzadziej chodziłam i nie dałam rady... Ogólnie już pół roku nie chodzę i zauważyłam, ze kondycją mi strasznie spadła więc chyba do tego wrócę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donari Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Pamiętam jak na kolonie się jeździło! Oczywiście w góry! Kiedyś to się pod koniec czołgałam xD Trochę dla zabawy ale i trochę dlatego, że już na nogach stać nie mogłam. Ja to właśnie chyba będę musiała zacząć! Mam bardzo słaby kręgosłup i lekarz mówi, żeby albo na siłownie się zapisać lub może zacząć chodzić na wycieczki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilithcia Napisano Czerwiec 22, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2017 4 minuty temu Donari napisał: Pamiętam jak na kolonie się jeździło! Oczywiście w góry! Kiedyś to się pod koniec czołgałam xD Trochę dla zabawy ale i trochę dlatego, że już na nogach stać nie mogłam. Ja to właśnie chyba będę musiała zacząć! Mam bardzo słaby kręgosłup i lekarz mówi, żeby albo na siłownie się zapisać lub może zacząć chodzić na wycieczki! Znam ten ból XD W moim przypadku mam płaskostopie to kupuje wkładki ortopedyczne do butów i chodzę, żeby jakoś te stopy uformować XD I muszę przyznać, że przynosi to skutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy. 22.06.2017 at 16:03 Zirathel napisał: Widzę że wiesz jak mnie kupić Nie kupujcie nawet jakby dorzucali gratisy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Helololo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Czerwiec 23, 2017 Share Napisano Czerwiec 23, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się