Flutter shy Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Hej! Chciałabym was zaprosić na Polską grupę z MLP! Zapraszam wszystkich fanów tej bajki Razem możemy stworzyć największą Polską grupę MLP! Link:https://www.facebook.com/groups/464218600594567/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Grupa MLP na FB już jest, nawet kilka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter shy Napisano Lipiec 8, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2017 Wiem, wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Poszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Lipiec 9, 2017 Share Napisano Lipiec 9, 2017 ale w sumie to po co kolejna, skoro jest kilka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 ojezu kolejna zbędna grupa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Lipiec 13, 2017 Share Napisano Lipiec 13, 2017 A się wproszę. Co mi szkodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się