Sowenia Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Ooo, wygląda interesująco~ Mam nadzieję, że w koncu Villainous otrzyma swoją własną fabułę. Co prawda omawianie innych złoli to fajny pomysl i dobrze był zrobiony, ale osobiście nie lubię takiej formy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 27, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2018 Teraz nie mam wątpliwości, iż Flug jest moją ulubioną postacią. Fajnie, że twórcy eksperymentują ze stylem odcinków, wydają to shorty to opisywanie tych villainów, w których też jest coraz więcej naszych ukochanych postaci. Mam nadzieję, że wyjdzie coś fabularnego, bo rzeczywiście te odcinki mimo że fajne to są bardzo chaotyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malvagio Napisano Czerwiec 2, 2019 Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Długo, długo nic, a tu nagle... WTEM! Dzisiaj o 1 w nocy miała miejsce premiera odcinka pilotażowego serii - obejrzałem, nic nie zrozumiałem (w końcu wersja hiszpańskojęzyczna), ale obadałem warstwę graficzno-animacyjną i wypada bardzo dobrze. A tymczasem gość, który robił napisy, bardzo się widać spiął, bo już jest wersja po angielsku, yay! Jak dla mnie całkiem ładny start i naprawdę jestem ciekaw, jak toto się będzie dalej rozwijać. Spoiler Salve Black Hat! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się