KittyAga Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Hej jestem KittyAga nowy brony. Chce was poznać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Cześć . Powiedz coś o sobie! Jakiej muzyki słuchasz, czy coś rysujesz, ile masz lat Jak coś, mój priv zawsze jest otwarty Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj ~ Cieszę się, że chcesz nas poznać, ale ja chętnie poznam i ciebie :3 Założę się, że inni także. Pozwól więc, że zadam ci kilka pytań. 1. Jaka jest twoja ulubiona postać z serialu? 2. Masz może jakieś hobby? 3. Lubisz czytać? 4. Jeśli to nie jest zbyt osobiste to ile masz lat? ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witamy na forumie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KittyAga Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Odpowiada na wasze pytania Witoslavski i Uszaty Disco Polo i mlp nie rysuje bo nie umie prawie 13 lat Fluttershy Applejack i Luna hobby mlp i yt nie lubie czytać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witamy na forum! Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Disco polo - nienawidzę, ale toleruję xD Fajnie że lubisz Lunę i Fluttershy, masz u mnie plus Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i miło tu spędzisz czas Jakbyś coś potrzebował lub chciał się czegoś dowiedzieć to pisz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj w Equestrii! Osobiście, dziś dam ci najlepsze sny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KittyAga Napisano Lipiec 30, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2017 Dzięki wszystkim a w Wyrórznienia -Witoslavski -Uszaty -Kisieleeqq -Bertram Quist Księżniczka Luna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Witaj! Mam nadzieje, że będziesz się świetnie bawić i znajdziesz tu wiele przyjaciół! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meg Shy Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 Ohayo ^^ Witamy w kucykowej rodzince. Ja też jestem tutaj nowa. Opowiedz coś o sobie. Która postać jest twoja ulubiona, ile masz lat, czym się interesujesz? Zawsze możesz pisać na priv :3 Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RartiX Napisano Sierpień 1, 2017 Share Napisano Sierpień 1, 2017 Cześć Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się