Bertram Quist Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Witam ! W tym temacie chciałbym pokazać kilka prac które zrobiłem w GM. Długo zwlekałem zanim je udostępniłem ale co tam dotychczas były tylko na steamie Zostały zrobione dość dawno więc nie są zrobione idealnie teraz robię trochę lepiej. Oczywiście będę dodawać kolejne posty gdy zrobię kolejną grafikę czy to z Gmoda czy SFM Narazie pokaże jakie zrobiłem: Spoiler Pierwszy który nie był trudny do zrobienia Derpy Fluttershy i Dash na tle pięknego nieba Spoiler To była moja pierwsza praca Oczywiście moja kochana Colgate Twilight i Pinkie w towarzystwie postaci z gry TF2 Medic, Heavy i Spy. Spoiler Kolejna praca na tle nieba tylko że z zachodem słońca. Kto powiedział że Pinkie też nie może latać xd Spoiler Ta praca również nie była taka trudna ale nie wiem czemu bardzo mi się podoba Zatytułowałem go Trixie's Dream czyli Sen Trixie. Spoiler No i według mnie najładniejsza z moich prac Fluttershy razem ze Snajperem z TF2 spostrzegawczy mogą znaleźć coś w tle ;3 Tak jak mówiłem zrobiłem to jakiś czas temu więc prace nie są jakoś nie wiadomo jak piękne XD I będą dodawane posty z nowymi pracami. 3 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Polecam właśnie SFM jest w nim więcej możliwości oraz lepsza jakość pracy graficznej, ale prace i tak są fajne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 Wreszcie doczekałam się udostępnienia tych prac. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 7, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2017 51 minut temu, Nightmare Princess napisał: Wreszcie doczekałam się udostępnienia tych prac. Tak naprawdę to głównie dzięki tobie zdecydowałem się na udostępnienie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 (edytowany) Ty pomogłeś mi z kanałem na YT, więc cieszę się, że ja pomogłam ci z tymi artami. Z niecierpliwością czekam na kolejne prace. Powodzenia. Edytowano Wrzesień 7, 2017 przez Nightmare Princess 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 7, 2017 Share Napisano Wrzesień 7, 2017 prace spoko, polecam przerzucić się na source film makera... BTW: kuce w sceneriach z team fortress 2 jakoś mi pasują, natomiast nijak nie mogę ich pogodzić z kombinatem (w takim np. Ravenholm) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się