nicoś Napisano Wrzesień 18, 2017 Share Napisano Wrzesień 18, 2017 sprawa wygląda tak, gdy z prywatnej rozmowy usunie się jakiegoś użytkownika to i tak pozostaje po nim zajęte miejsce, czy nie można by zrobić tak żeby usunięty użytkownik z prywatnej rozmowy był w 100% usunięty? żeby nie blokował miejsca którego nie jest dużo? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 Propozycja naprawdę zacna. Aż się dziwię, że nikt o tym wcześniej nie pomyślał (chyba że o czymś nie wiem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 Summon @Decaded Czy są jakieś przeciwskazania? Nie wiem, ograniczenia silnika, błędy w kodzie, cokolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 19, 2017 Share Napisano Wrzesień 19, 2017 Z tego co przepatrzyłem na szybko w panelu, nie ma żadnej pozycji wskazującej na możliwość usuwania osobnika całkowicie z rozmowy. Innymi słowy, wymagałoby to ingerencji w silnik forum (i najprawdopodobniej ponawianie tego po każdej aktualizacji). Zwiększyłem maksymalną liczbę osób w prywatnych rozmowach. Powinno to rozwiązać ten problem, przynajmniej czasowo. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Wrzesień 19, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2017 zawsze coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts