nicoś Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 sprawa wygląda tak, gdy z prywatnej rozmowy usunie się jakiegoś użytkownika to i tak pozostaje po nim zajęte miejsce, czy nie można by zrobić tak żeby usunięty użytkownik z prywatnej rozmowy był w 100% usunięty? żeby nie blokował miejsca którego nie jest dużo? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midday Shine Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Propozycja naprawdę zacna. Aż się dziwię, że nikt o tym wcześniej nie pomyślał (chyba że o czymś nie wiem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Summon @Decaded Czy są jakieś przeciwskazania? Nie wiem, ograniczenia silnika, błędy w kodzie, cokolwiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Z tego co przepatrzyłem na szybko w panelu, nie ma żadnej pozycji wskazującej na możliwość usuwania osobnika całkowicie z rozmowy. Innymi słowy, wymagałoby to ingerencji w silnik forum (i najprawdopodobniej ponawianie tego po każdej aktualizacji). Zwiększyłem maksymalną liczbę osób w prywatnych rozmowach. Powinno to rozwiązać ten problem, przynajmniej czasowo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoś Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 zawsze coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts