the kitty of dashy Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 Cześć bronies i pegazis chciałam was powitać na mlp polska. Na początek rysunek Tempest z filmu ,,My Little Pony The Movie'' 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the kitty of dashy Napisano Listopad 6, 2017 Autor Share Napisano Listopad 6, 2017 ! Nie kradziona praca ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 Witaj na forum! Mam nadzieję, że znajdziesz tu swój kąt i zostaniesz z nami na dłużej Ładny rysunek Widzę, że rysowałaś go patrząc na obrazek z internetu (chyba że się mylę), ale wciąż ćwiczysz w ten sposób rysowanie kucyków ^^ Masz zamiar go pokolorować? Jakbyś miała jakieś pytania lub po prostu chciała popisać, śmiało pisz do mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 6, 2017 Share Napisano Listopad 6, 2017 Hej hej witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the kitty of dashy Napisano Listopad 7, 2017 Autor Share Napisano Listopad 7, 2017 Dzięki w komentarzach wyśle pokolorowane i tak patrzyłam na zdjęcie łatwiej mi się rysuje. Coraz lepiej mi wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Cześć! Opowiesz nam coś o sobie? Czym się interesujesz oprócz rysowania, jakie imię twoje jest i takie tam. I takie małe pytanie wstępne. Czy uważasz państwa narodowe za dziewiętnastowieczny przeżytek? I pamiętaj, że mój priv jest zawsze otwarty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the kitty of dashy Napisano Listopad 7, 2017 Autor Share Napisano Listopad 7, 2017 Bardzo lubię grać w różne gry typu the sims 1, 2, 3, 4. Uwielbiam Tempest z mlp movie już w zwiatunie ciekawił mnie jej charakter. Pytanie DO WAS. Oglądaliście MLP Movie? Ja obowiązkowo Tak B) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Hajo. 21 godzin spóźnienia.... co ja robię w tym czasie? ... A tak, piszę i expie xd. Ładny rysunek, acz ja bym dał więcej cienia, ale Twa inwencja. Więc witam, pozdrawiam, i ten.... smacznego? Nie wiem. Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 55 minut temu, the kitty of dashy napisał: Oglądaliście MLP Movie? Ja obowiązkowo Tak B) Jasne! Byłam w sobotę, w dzień po premierze ^^ Uwielbiam piosenki z tego filmu, zwłaszcza "Open up your eyes" (w polskiej wersji "Niewzruszony Świat", ale nie ma jeszcze jej na youtube do słuchania). I co do ulubionej postaci - muszę się z tobą zgodzić, Tempest również przypadła mi do gustu, ale uwielbiam również Caspera, papuzich piratów i sarkazm Królowej Novy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the kitty of dashy Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Taaak kocham piosenkę ,, Open your eyes'' Maczając palce w sosie od nachosów Polecam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Film był bardzo średni, ale warto było pójść żeby w końcu zobaczyć ekwinofili z sąsiedztwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts