fioletowa Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Serial zaczęłam oglądać jakoś 3-4 lata temu, ale dopiero teraz postanowiłam dołączyć oficjalnie do fandomu :> Mam prawie 18 lat, moją pasją jest rysowanie i zamierzam związać z tym swoją przyszłość. Na boku uczę się również tatuować, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Poza tym uwielbiam śpiewać(choć fałszuję), szczególnie piosenki z bajek. Jest to mój pierwszy raz kiedy korzystam z jakiegokolwiek forum, więc mam nadzieję, że ktoś mi w pomoże to ogarnąć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Listopad 7, 2017 Share Napisano Listopad 7, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Witaj na forum ^^ Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej i znajdziesz tu coś dla siebie. 14 godzin temu, fioletowa napisał: moją pasją jest rysowanie i zamierzam związać z tym swoją przyszłość. (Też lubię rysować ) Znajduje się tu dział temu poświęcony, więc możesz się w nim pochwalić co tworzysz, zyskać kilka pochwał i rad, i zobaczyć co rysują inni ^^ Zawsze lepiej jest pokazać coś chociaż kilku użytkownikom zamiast chować rysunki do szuflady 14 godzin temu, fioletowa napisał: Jest to mój pierwszy raz kiedy korzystam z jakiegokolwiek forum, więc mam nadzieję, że ktoś mi w pomoże to ogarnąć Jak masz jakieś pytania lub po prostu chciałabyś popisać, śmiało pisz do mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 (edytowany) Cześć, witam, ave. (edit1) 17godzin spóźnienia... Rysowanie... znów xd artystów w świecie obrodziło. Śpiew... gorzej, niż moja pani od angielskiego nie można śpiewać (nie pytajcie, skąd wiem, jak śpiewa). To tak... powitać, pozdrawiać, Ziemniak. Edytowano Listopad 8, 2017 przez Ziemniakford111222 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Jeśli będziesz chciała o coś zapytać czegoś się dowiedzieć lub po prostu pogadać pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts