Skocz do zawartości

Recommended Posts

Imię: Starly Flight

Ksywka: Starly

Urodziny: 12 grudnia

Znaczek: Błękitna gwiazda

Opis wyglądu: Ma błękitno-granatową grzywę, białą maść, dwie branzolety na dwóch przednich nogach (jedna z napisem M), Kolczyk w uchu, Czarne łaty na nogach w kształcie trójkątów, piegi, błękitne oczy.

Opis charakteru: Starly jest spokojna ale przy bliskich przyjaciołach potrafi się śmiać naprawdę głośno. Jest skryta w sobie więc w razie gdy będzie miała problem nie licz, że się otworzy ( chyba, że serio ją przyciśniesz), Miłośniczka książek i astrologii, Lubi się uczyć, Nigdy się nie poddaje nawet w trudnych chwilach.

Rysunek:

Odkryj ukrytą treść

Historia:

Odkryj ukrytą treść

W końcu dodałam rysunek :D Przeczytajcie historię dokładnie i napiszcie w komentarzu co sądzicie o moje ponysonce!

Edytowano przez SweeteCandy
  • Lubię to! 1

Hmm no mam mega mieszane uczucia po przeczytaniu. Sporo chaosu jak wspomniał mój poprzednik, historia w miarę w miarę, wygląd też spoko. Postaraj się, żeby w historiach było jak najmniej tzw. wtrąceń: 

Dnia 16.11.2017 o 20:46, SweeteCandy napisał:

Za nim opowiem o tym dniu i reszcie, wrócę na chwilę do sztuki latania, o tuż Starly latanie szło już całkiem dobrze fruwała i śmigała oczywiście jak na małego kucyka (potrafiła zrobić nawet pętlę). Dobra, pierwszy dzień w szkole

Expand  

To mi się akurat dość słabo czytało. Warto znaleźć miejsce nieco wcześniej, gdy napisałaś o lataniu. Żeby uniknąć takowego chaosu warto podzielić tekst na akapity. Wtedy będzie łatwiej i tobie i nam jako odbiorcom. W dość ciekawy sposób to opowiadałaś, jak byś ty obserwowała jej dorastanie i spisywała na kartce, efekt był nawet dobry. Jedna uwaga - klaczka ma 15 lat. Dużo rozpisałaś się na temat jej zupełnego dzieciństwa, w zasadzie do czasu 2 klasy było tego pełno, a reszcie poświęcone było kilka linijek, więc postaraj się żeby wszystko miało jakieś proporcję. 

Podsumowując: Szanuję za próbę, jesteś jeszcze mega młoda i już dość sporo napisałaś jak na twój wiek. Plusik za to dla ciebie. Próbuj dalej, ponieważ twoje błędy są kwestią wieku, im będziesz starsza, tym lepiej coś stworzysz (oczywiście działa to do pewnego czasu). Jeżeli ten proces będziesz chciała przyśpieszyć to polecam czytanie tego co zrobili twoi poprzednicy w tym dziale, to może ci naprawdę wiele dać. 

• +1 1

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...