Midnight Dream Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Witam społeczność Ale ten czas leci. Dla sprostowania od razu rzeknę że nie jestem nowy, a jedynie odradzam się jako fan. Niegdyś byłem bardzo aktywnym członkiem społeczności a swoją przygodę zakończyłem w połowie drugiego sezonu, gdy jeszcze był on premierą, więc bagatela jakieś 6 lat temu +/-. Kiedyś znany byłem pod nickiem KeyPony, organizowałem sesje RPG w klimatach MLP, byłem grafikiem od artworków a także swojego czasu byłem wiceadministratorem forum ponland.pl, kawałek historii. Niestety, w końcu zamiłowanie do MLP oziębło z powodów życiowych i przez cały ten czas trzymałem się jedynie z grupką znajomych, którzy również porzucili ten fandom. Parę tygodni temu jednak zakupiłem Netflixa i zobaczyłem iż ma w swojej ofercie 5 sezonów MLP. Z ciekawości rozpocząłem oglądanie na nowo drugiego sezonu i skończyłem na piątym . Poczułem że coś się we mnie zmieniło i teraz wiem że znowu "mam tę moc" . Mam nadzieję że znajdę tu dla siebie kąt i wesprę społeczność swoimi umiejętnościami tak jak niegdyś. Jeśli macie dla mnie jakieś zajęcie to dajcie znać . Niech żyje Księżniczka Luna! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Witaj, Nightdream. Witaj z powrotem na forum i właściwie, to nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci mile spędzonego czasu tutaj Luna Vult! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 A no i witaj, again. Co to się dzieje? Wszyscy wracają. Ja też wróciłem po nieobecności ale z innego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Witaj Nightdream i baw się u nas jak najlepiej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 30, 2018 Share Napisano Styczeń 30, 2018 Witamy więc z powrotem! Cieszymy się, że powróciłeś. Mam nadzieję, że nie uciekniesz zbyt prędko :3 Bardzo podoba mi się kolorystyka Twojego avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celofyz Napisano Luty 1, 2018 Share Napisano Luty 1, 2018 Long time no see Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się