Jump to content

Moja mapa Creative do zwiedzania

Jakubas18
 Share

Recommended Posts

W tym temacie udostępnię i pokażę wam moją mapę Creative ale nie będę wstawiał screenshotów bo zepsuję wam niespodziankę.:rbd:Mapa dostała mojej aktualności, dzięki w której zrobiłem kilka nowych budowli i zmieniłem u takich NPC niby głowy z oryginalnego gracza.:ihaabloom:

Mapa do pobrania

Mapa do pobrania(Nowy link)

Edited by Jakubas18
  • Upvote 1

10 minut temu, Jakubas18 napisał:

Nie masz na serio Minecrafta, Triste Cordis??:shock: Możesz sobie pobrać tą grę z internetu jeśli chcesz:D

Miałem na konsoli, ale mnie potwornie znudziła, szybko się od niej odbiłem. Po prostu nie moje klimaty.   

• Upvote 1

Dnia 4.02.2018 o 19:13, Jakubas18 napisał:

W tym temacie udostępnię i pokażę wam moją mapę Creative ale nie będę wstawiał screenshotów bo zepsuję wam niespodziankę.:rbd:

Mapa do pobrania

Źle udostępniłeś Link :fluttershy3: i prosiłbym o jego poprawienie (właściwy link powinien kończyć się na ?dl=0).

Tak

Edit:

Mapa całkiem ciekawa, niektóre budowle były nawet niezłe ale...2018-02-12_15_31_40.thumb.png.ab2b9085349b16f5791698318f61c2d7.png

Biblioteka potrzebuje update :bonbon2:. Bym zapomniał ten "najdłuższy most na świecie" ma "tylko" 1488 kratek długości (i pewnie był budowany na wandzie) :fluttershy6:

Ogółem wielkie +++ za same chęci i ilość budowli (mi osobiście by się tyle nie chciało budować)

Edited by Uncommon_Nick